Prodavačka v Pompo, zkušenosti se zaměstnáním
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Prodavačka v Pompo
Nemáte někdo prosím zkušenost s prací prodavačky v Pompo? Jsou podmínky na všech prodejnách stejný nebo jak to v tomto řetězci s hračkami funguje? Jaký dávají smlouvy - klasika, dohoda. Plat, dovolená, jednání, školení atd.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Tak už jsem to zjistila. Bylo mi nabídnuto 9200 Kč, tj. minimální mzda. Přitom práce s penězi, hmotná zodpovědnost a požadavek maturita!!!
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@simonka07 píše:
@aprazanda plný úvazek??
Ano, ten plat je za plný úvazek. Prý se dá domluvit i na zkráceném úvazku, ale to se samozřejmě pak krátí i ten plat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj lidičky,
pracovala jsem v prodejně pompo necelé dva roky, rozhodně nedoporučuji, nejenom, že si neváží zaměstnanců, ale platí se tam částečné inventury a to Vám seberou z výplaty, ale to Vám při pohovoru nikdo neřekne, udělají to šikovně seberou osobní ohodnocení a prémie, takže třeba několik měsíců chodíte domu se základem a to je opravdu hodně málo, za tolik dřiny. Opravdu nedoporučuji, málo peněz a to málo Vám ještě šikovně seberou, doufám, že Vám toto pomůže při rozhodování. M.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zdravím,
co se týče otrokářské firmy Pompo, má dcera tam měsíc pracovala brigádně o víkendech při studiu. Když si přišla pro výplatu, bylo jí řečeno, že tam z trezoru zmizelo 13.000,– a tak to musí všem strhnout. Jí nepustili ani ke kase, natož aby měla přístup k nějakému kontu..Prostě nezájem, dostala pět stovek aby se neřeklo a nazdar!!! to se to pak podniká, to se to získává titul podnikatel roku. Otroci jsou výhodní, žádné náklady no prostě super. když tak se vymyslí nějaké manko, na obchodě se vždycky něco ztratí, krade se všude, tak odpadá povinnost platit své zaměstnance. Každý měsíc se někdo nachytá, z pracáku tam taky někoho naženou a dokonce ten „zmetek“ dostane ještě roční dotaci, až deset tisíc měsíčně na každého zaměstnaného!!!To se to podniká!!!Proto lidičky varuji Vás do Pompa jen na vlastní nebezpečí!!!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@phroot Nešla jsem tam. Inzerát tam visel hodně dlouho, pak zmizel, asi někoho sehnali a v současné době je tam opět inzerát vyvěšený.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý den, opravdu tuto firmu nedoporučuji, strašné platové podmínky, koukněte na jejich stránky takového personálu hledají, protože tam nikdo nevydrží. Opravdu pozor na částečné inventury, to co lidi ukradnou seberou prodavačce, přitom jsou pojištěni, ale stejně to strhnou!!! Odejdete se základem a to ještě při troše štěstí, že si nenajdou něco jiného. Všude Vám bude lépe. Nikdo se nezajímá, že musíte zaplatit složenky, prostě to strhnou, udělají Vám splátkový kalendář a strhávají to třeba 6 měs. a chodit 6měsísů se základem je opravdu peklo a lidi kradou a kradou, částečné inventury se dělají každý měsíc na jinou značku, tak když doplatíte něco začnou strhávat zase za něco jiného, je to opravdu pravda, strašná firma a strašná je slabé slovo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Obnovuji tento příspěvěk.
Je někdo nový kdo má zkušenost se zaměstnáním v POMPO? Je to zatím jediné zaměstnání, které by mi vyhovovalo jak zdravotně tak i časově, ale co tu čtu tak nevím zda mám tuto nabídku přijmout. ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Obnovuji tento příspěvěk.
Je někdo nový kdo má zkušenost se zaměstnáním v POMPO? Je to zatím jediné zaměstnání, které by mi vyhovovalo jak zdravotně tak i časově, ale co tu čtu tak nevím zda mám tuto nabídku přijmout.
Nepřijmej… Je to hrozný, byla jsem tam 2 měsíce a už nikdy víc! O platu ani nemluvím, to je proste výsměch. Nedoporučuji.
- Citovat
- Upravit
Ahoj, obnovuji diskuzi.
Máte někdo prosím zkušenosti s prodáváním v hračkárně Dráčik? Byla mi nabídnuta práce, ale nevím, jestli to nebude jak Pompo - jak tady popisujete.
- Citovat
- Upravit
@koala123 a nějaká neobyčejná prodavačka má podle tebe jakej plat?? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
12 hodin si nesednu, nemám pauzu na jídlo, co mi chybí v kase musím doplatit ze svého, co je navíc musím odevzdat, ranní od 4:30, tahání těžkého zboží, mrznutí v chlaďáku, příprava polotovarů (když lezou lidi, musím udělat po šichtě zadarmo) A za to všechno almužna, protivný lidi co ti nadávaj, že to máte drahý atd. Pak na tebe chodí,,tajný zákazníci,, a když mu nenacpeš něco nad rámec jeho nákupu, či se uměle nesměješ a nenandáš mu nákup do tašky dostaneš pokutu. A proč prodávám? Protože po 6 letech na mateřský mě nikde jinde nechtěj.
- Citovat
- Upravit