Prodavačka v Pompo, zkušenosti se zaměstnáním
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@GabinkaCh píše:
Zdravotní sestra co ji máme v rodině má 16 čistého
No není to žádná hitparáda, ale není to ani 10.000 Kč… A počítám, že u lékaře? V nemocnici by měla myslím víc.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Zuzanec píše:
No není to žádná hitparáda, ale není to ani 10.000 Kč… A počítám, že u lékaře? V nemocnici by měla myslím víc.
V nemocnici na ARU
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@GabinkaCh A nekecá ti? Kamarádka v září nastoupila (čerstvě po škole, žádná praxe) do nemocnice jako obyčejná sestra a nástup má 19 a něco čistého a teď od ledna by měli dostat přidáno. A je to obyčejná městská nemocnice. Ukazovala mi výplatní pásku, protože chtěla něco vysvětlit, taky jsem zírala, proč si tedy ty sestry pořád stěžují že mají málo
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@terrka83 píše:
@GabinkaCh A nekecá ti? Kamarádka v září nastoupila (čerstvě po škole, žádná praxe) do nemocnice jako obyčejná sestra a nástup má 19 a něco čistého a teď od ledna by měli dostat přidáno. A je to obyčejná městská nemocnice. Ukazovala mi výplatní pásku, protože chtěla něco vysvětlit, taky jsem zírala, proč si tedy ty sestry pořád stěžují že mají málo
Nó ono to bude docela dlouho,co mi to říkala.Dnes bude mít asi víc.Neuvědomila jsem si to
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@terrka83 píše:
Přesně tak.Sestrenice má 22 000,–Kč čistého v nemocnici na dětském oddělení.Ale už má praxi, takže proto má asi víc, ale stejně… nepřijde mi to zas tak málo teda ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Takže jsem to tipla tak nějak správě, že sestřičky za 10.000 Kč nepracují, to je opravdu hodně zcestná představa.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Zuzanec píše:
Takže jsem to tipla tak nějak správě, že sestřičky za 10.000 Kč nepracují, to je opravdu hodně zcestná představa.
Ano a do nedávna jsem si to myslela taky.Porad nadavaly ze delaji za minimální mzdu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, byla mi nabídnuta práce jako prodavačka v pompu, nastoupit bych měla příští týden. Dělá se při nástupu a po odchodu zaměstnanců inventura pro případ chybějícího zboží?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sojka007 píše:
Ahoj, byla mi nabídnuta práce jako prodavačka v pompu, nastoupit bych měla příští týden. Dělá se při nástupu a po odchodu zaměstnanců inventura pro případ chybějícího zboží?
Nedělá se inventura při nástupu ani při odchodu zaměstnance. Jednou ročně, většinou únor-březen
- načítám...
- Citovat
- Zmínit