Prodavačka v Pompo, zkušenosti se zaměstnáním
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@Anonymní píše:
12 hodin si nesednu, nemám pauzu na jídlo, co mi chybí v kase musím doplatit ze svého, co je navíc musím odevzdat, ranní od 4:30, tahání těžkého zboží, mrznutí v chlaďáku, příprava polotovarů (když lezou lidi, musím udělat po šichtě zadarmo) A za to všechno almužna, protivný lidi co ti nadávaj, že to máte drahý atd. Pak na tebe chodí,,tajný zákazníci,, a když mu nenacpeš něco nad rámec jeho nákupu, či se uměle nesměješ a nenandáš mu nákup do tašky dostaneš pokutu. A proč prodávám? Protože po 6 letech na mateřský mě nikde jinde nechtěj.
V hračkářství? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@koala123
Zkus si někdy jít dělat prodavačku za minimální mzdu!
Po měsíci bys mluvila jinak!
- Citovat
- Upravit
@koala123 píše:
A co byste jako obycejne prodavacky chtely za plat?![]()
![]()
Ty opovrhuješ prodavačkami? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bábrdl Ne v hračkářství, to byla reakce na to, co by jako obyčejný prodavačky chtěli. Nevím, proč jsou prodavačky braný jako nějaký póvl, co dřepí celej den na kase. Já si nesednu za celou šichtu. Uvažuji i o krokoměru, by mě zajímalo kolik toho za šichtu nalítám.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@Bábrdl Ne v hračkářství, to byla reakce na to, co by jako obyčejný prodavačky chtěli. Nevím, proč jsou prodavačky braný jako nějaký póvl, co dřepí celej den na kase. Já si nesednu za celou šichtu. Uvažuji i o krokoměru, by mě zajímalo kolik toho za šichtu nalítám.
Souhlasím. Bych přála každému si to vyzkoušet!
I prodavačka která sedí za kasou to má dost náročný. Hmotná zodpovědnost, nedojde si ani na WC a práce s lidma je psychicky náročná. Lidi jsou různý.
Já třeba osobně zas nepochopím, proč učitelé pořád brečí že chtějí přidat! Kamarádka má 18000,–Kč čistého, učí na prvním stupni ZŠ, v 13 hodin už je doma, neustále má prázdniny, výlety s dětmi atd. Takže já zas říkám: „CO BY FURT UČITELÉ JAKO CHTĚLI?? 50 000,–???“
Zdravotní sestry mají 10 000,–Kč a jsou rádi. Přitom furt na nohou, těžká práce. No raději no comment ![]()
- Citovat
- Upravit
Jé, škoda, že jsem to nevěděla dřív. Nicméně mám téže zkušenost, naštěstí mě vyhodili za 3 měsíce. NAŠTĚSTÍ
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
I prodavačka která sedí za kasou to má dost náročný. Hmotná zodpovědnost, nedojde si ani na WC a práce s lidma je psychicky náročná. Lidi jsou různý.
Já třeba osobně zas nepochopím, proč učitelé pořád brečí že chtějí přidat! Kamarádka má 18000,–Kč čistého, učí na prvním stupni ZŠ, v 13 hodin už je doma, neustále má prázdniny, výlety s dětmi atd. Takže já zas říkám: „CO BY FURT UČITELÉ JAKO CHTĚLI?? 50 000,–???“
Zdravotní sestry mají 10 000,–Kč a jsou rádi. Přitom furt na nohou, těžká práce. No raději no comment
Mluvíš mi z duše. Jako chápu, že učitelé to mají náročný taky, ale zas mají plno volna a jsou mnohem náročnější práce a za minimální mzdy.Viz.zmiňované zdravotní sestry.Nebo práce ve fabrikách, fyzicky náročná a mají pakatel. Ať si to jdou učitelé vyzkoušet. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nikdy, nikdy vic, delate za minimalku, nadrete se… Ted jsem tam skoncila pp pul roce. Rozhodne nedoporucuji! Jako vedouci za 12 500.. Fakt parada. Kontroly, co chybi samozdrejme platite vy. Holky radeji hledejte dal…
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Když jsem dělal v elektroworldu tak to bylo okolo 4km za 12h protože jsem měl jen svoje oddělení, v Okay to bylo přes 6,5km protože jsme obsluhovali celý obchod a ještě nosili zboží na kasu. Ale zase za těch 35 000kč hrubého mi to nedělalo takový problém (v elektroworldu)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jakanas píše:
Když jsem dělal v elektroworldu tak to bylo okolo 4km za 12h protože jsem měl jen svoje oddělení, v Okay to bylo přes 6,5km protože jsme obsluhovali celý obchod a ještě nosili zboží na kasu. Ale zase za těch 35 000kč hrubého mi to nedělalo takový problém (v elektroworldu)
35 000,– hrubého v Elektrowordu jo???
Ty jo, to se mi snad ani nechce věřit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@SarkaNovo píše:
35 000,– hrubého v Elektrowordu jo???Ty jo, to se mi snad ani nechce věřit
jo dnes už to není pravda, koupili to číňani a většina dobrých prodavačů jim utekla. Moc se mi tam líbilo že člověk měl seznam toho co má prodávat a pokud prodávat to co po něm chtěli tak to byla paráda. Navíc jako první měli pojištění elektrospotřebičů a za každou pojistku jsem měl okolo 500kč… jen na provizích za úvěry jsem měl měsíčně okolo 3500kč. Jojo to bylo pro mě nejlepší zaměstnání
ale není nad to podnikat sám na sebe.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky a co bambule aktualne? Jaky to tam je hledam praci a tam shaneji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Zdravotní sestry mají 10 000,–Kč a jsou rádi. Přitom furt na nohou, těžká práce. No raději no comment
Máš pravdu, akorát zdravotní sestry opravdu nemají 10.000 Kč, myslím, že alespoň dvojnásobek
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@phroot píše:
Zdravím,
co se týče otrokářské firmy Pompo, má dcera tam měsíc pracovala brigádně o víkendech při studiu. Když si přišla pro výplatu, bylo jí řečeno, že tam z trezoru zmizelo 13.000,– a tak to musí všem strhnout. Jí nepustili ani ke kase, natož aby měla přístup k nějakému kontu..Prostě nezájem, dostala pět stovek aby se neřeklo a nazdar!!! to se to pak podniká, to se to získává titul podnikatel roku. Otroci jsou výhodní, žádné náklady no prostě super. když tak se vymyslí nějaké manko, na obchodě se vždycky něco ztratí, krade se všude, tak odpadá povinnost platit své zaměstnance. Každý měsíc se někdo nachytá, z pracáku tam taky někoho naženou a dokonce ten „zmetek“ dostane ještě roční dotaci, až deset tisíc měsíčně na každého zaměstnaného!!!To se to podniká!!!Proto lidičky varuji Vás do Pompa jen na vlastní nebezpečí!!!
Tak pokud neměla podepsanou hmotnou zodpovědnost, tak jí nic snad strhávat nemůžou, to bych se teda bránila.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Zuzanec píše:
Máš pravdu, akorát zdravotní sestry opravdu nemají 10.000 Kč, myslím, že alespoň dvojnásobek
Zdravotní sestra co ji máme v rodině má 16 čistého
- načítám...
- Citovat
- Zmínit