Začínající kadeřnice

14
11.2.15 15:26

Začínající kadeřnice

AHOJ lidičky, jsem rekvalifikantka v oboru kadeřnice..pracuji nyní v kadeřnictví, ale nemám klientelu..A nechci zkrachovat, poradte..jsou začátky takhle těžké, že nevyděláte ani na zaplacení nájmu a to nemluvím o zdravotním a sociálním pojištění…?
Ano, dala jsem nyní akce na střih+ mytí+foukání za 190?-Kč - ve městě…Nejsem zoufalka??? A stejně nikdo nezajde…Chtěla bych být dobrá, ale na kom se mám zdokonalovat asi..?
Děkuji za podporu. Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5593
11.2.15 15:31

@Famfi V jakém městě? 190 Kč je celkem malo :nevim: já chodim to same za 500 ale v Praze. :)
Jak dlouho tam pracujes? Chce to asi cas :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
11.2.15 15:34

@Famfi v dnesni dobe je to tezke ziskat klientelu. Dala bych do akce spis melir a barveni to by mohlo vic lidi pritahnout, dej treba duchodske slevy, hodne reklam, treba na fb.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meha
11.2.15 15:35

@Famfi 190,– Kč je dost málo. A udělala sis nějakou propagaci, aby se o Tobě vědělo?
Co zkusit nějaký slevový server (např. Slevomat) a rozjet akci přes něj, to by se Ti mohly natáhnout zákaznice.

• Citovat
  • Upravit
14
11.2.15 15:35

Ve Strakonicích a pracuji od ledna, já vím, je to teprve chvíly, ale je vyčerpávající jezdit do práce a jen sedět a čekat.. :|. Aspoň jeden človíček za den, by potěšil..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101635
11.2.15 15:36

@AndreaS92 Já to samé v Praze za 250,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101635
11.2.15 15:37

@Famfi Strakonice mám z ruky, jinak bych zašla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
11.2.15 15:37

@j.a.n.i1 no, ono záleží kde, a jaká kvalita :-) v salonu da přeci jen člověk víc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meha
11.2.15 15:39

@Famfi Pokud jen jezdíš do práce a čekáš, tak se nediv, že nikdo nepřijde, musíš pro to něco aktivně udělat.
Reklama na netu, FB, udělat si profesionální webové stránky, ostříhat kamarádky, dát si je na web jako referenční fotky, vyrobit letáky, roznést je po městě. Nevím, jsou určitě různé cesty, jak dát sobě vědět. A jak už jsem psala, určitě doporučuju ten slevový server, moje známá (masérka) takto získala dost stálých klientů.

• Citovat
  • Upravit
5593
11.2.15 15:40

@Famfi tom chápu to musí byt nemotivujici jezdit do prace jak říkal prosedet to tam a zas jet domu :zed:
Ale jak řadily holky zkus reklamu na fcb, na sleviste, obejít známé, dat inzerci do strakonického deníku. Ono se to potom mezi lidmi rozkrikne. Chce to cas pises ze jsi tam teprve od ledna. Zkus o sobě dat vice vědět, a uvidis :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
11.2.15 15:40

Říkám si, že lepší bude dát nižší cenu než zkrachovat…CHYSTÁM SE dát si lepší reklamu do novin…letáčky jsem rozeslala a nic..na 300 letáků nikdo nezavolal 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101635
11.2.15 15:41

@AndreaS92 S kvalitou střihu jsem spokojená, ta je daná rukama a ne salonem. I když vlasně ani nevím, co si mám pod pojmem salon představit :think: já chodila k několika kadeřnicím a vždy tam měli zrcadlo, křeslo a ten nesmysl na mytí vlasů a nic dalšího bych tam nečekala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31278

Co zkusit najít nějaký FB bazar vašeho města? Jakože „bazárek pro maminky na mateřské ze Strakonic“ nebo tak něco, tam spousta holek potřebuje šetřit každou korunu, třeba by se někdo chytil.
Jinak moje představa vždy byla, že čerstvá kadeřnice si dělá jméno tak, že za nula nula nic stříhá kamarádky a postupně přes doporučení přibývají klientky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593

@Famfi jak říkaly holky zkus fcb, dat inzerci do strakonického deníku, sleviste apod. Jsi tam teprve malou chvilicku dej tomu cas :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30949
11.2.15 15:43

@j.a.n.i1 nabidli ti kavu a casopis? Pokud ano, byl to salon. Pokud ne, bylo to kadernictvi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat