Odpojení internetu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1143
20.11.12 08:29

Odojeni internetu

Zdravím, minulý týden ve čtvrtek jsem měla zaplatit fakturu za internet 1300kč, jenže přišla kamarádka že nutně potřebuje na plíny a na sunar že mi to hned v patek vrátí, jenže ještě mi to nedala, :zed: ja příteli řekla ze internet je uz zaplaceny :roll: -nevíte jakou dobu čekají na připsání částky nez to vypojí? je to O2- DÍÍÍKY

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7661
20.11.12 08:52

Nejpíš proběhnou nejdřív nějaký upomínky, takže neboj, hned to nebude. Pozastavení služby berou až jako poslední možnost.
Pokud máš v ruce smlouvu o poskytování internetu, bude to tam určitě napsané.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
20.11.12 08:56
@lujziana píše:
Zdravím, minulý týden ve čtvrtek jsem měla zaplatit fakturu za internet 1300kč, jenže přišla kamarádka že nutně potřebuje na plíny a na sunar že mi to hned v patek vrátí, jenže ještě mi to nedala, :zed: ja příteli řekla ze internet je uz zaplaceny :roll: -nevíte jakou dobu čekají na připsání částky nez to vypojí? je to O2- DÍÍÍKY

Neodpojí to hned, ale třeba UPC počká jenom do další FA, pak to odpojí. A poučení pro příště. Když nemám na půjčení (tzn. nemám další rezervu) tak nepůjčuji :kytka:. Kamarádka je v klidu a ty se nervuješ. Přiště prostě řekni, že nemáš, což je ostatně pravda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3003
20.11.12 08:58

@lujziana
Ahojky určitě bych kamarákdu urgovala, aby peníze vrátila, že rodičáky už skoro všichni mají a ty máš taky nějaké poplatky které jsi kvůli tomu nezaplatila. Newím jak je to u vás s netem ale my máme splatnost 14. v mesíci a když nezaplatíme tak 26. se to odpojí :nevim: a pak se platí pokuta za znovu připojení - to newím kolik je… asi něco okolo 100-300,–kč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
20.11.12 09:01

U O2 nejdřív proběhne upomínka, pak odpojují, mě se párkrát povedlo, že nebyli peníze na účtu, nestáhla se platba, upomínku jsem nějak přehlídla a najednou nešel net :lol: Zapojí to ve chvíli, kdy mají připasanou platbu na účtu a vidí to tam.
Snad tam ani nebyla žádná pokuta za znovuzapojení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.11.12 09:03

Nevim jak u O2, ale u T-mobilu to trva, kdyz to sectu, cca mesic…

• Citovat
  • Upravit
6569
20.11.12 09:11

Pomůže tam i zavolat a komunikovat s nima.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
20.11.12 09:17

Přesně tak, zavolej tam, fakt ti nepomůže že ho někomu neodpojili. Tak tam zavolej a jak již bylo psáno, nepůjčuj když sama nemáš a hlavně nikdy kvůli tomu nelži příteli. Co když ti to „kamarádka“ nevrátí? On bude pěkně vytočenej, žes mu lhala :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný