Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj, hledám tip na opravdu odolnou sedačku. Potřebuju aby zvládla děti a kočku
.
Máme Aksamite s tou úpravou povrchu a k nezaplacení ![]()
Příspěvek upraven 09.08.18 v 10:39
To vypadá dobře. Máš na ní tu látku co je tam uvedená jako vhodná pro domácí mazlíčky?
@Verpa5 píše:
To vypadá dobře. Máš na ní tu látku co je tam uvedená jako vhodná pro domácí mazlíčky?
Ano,je to super věc,doporučuju ![]()
Zajímalo by mě, jestli vhodná pro domácí mazlíčky znamená, že se dobře čistí, nechytají se na ni chlupy, je pevnější, když tam přejde kočka s drápkama… nebo už vynalezli takový zázrak, který odolá tomu, rozhodne-li se kočka udělat si z gauče škrabadlo? Ta naše to nikdy nedělala, ale co máme nový, tak jednu bočnici rve, až z toho nitě a chlupy lítají ![]()
@ugluk píše:
Zajímalo by mě, jestli vhodná pro domácí mazlíčky znamená, že se dobře čistí, nechytají se na ni chlupy, je pevnější, když tam přejde kočka s drápkama… nebo už vynalezli takový zázrak, který odolá tomu, rozhodne-li se kočka udělat si z gauče škrabadlo? Ta naše to nikdy nedělala, ale co máme nový, tak jednu bočnici rve, až z toho nitě a chlupy lítají
Dobře se čistí,jak po psovi,tak děcku.Když jsme měli ještě kočku,tak nechodila škrábat,měla své škrabadlo,takže tohle nedokážu napsat.
Když se něco vylije,jen se to setře,nemusí se to nijak drbat a je to téměř hned suché. ![]()
@Jančakecalka díky, mně jde hlavně o to škrábání. Škrabadlo má samozřejmě taky, o kousek vedle. Starého gauče si nevšímala, ale nový je boj
Takže my to nakonec vyřešili obyč z Ikea s tím, že za pár let holt bude nový ![]()
@ugluk No,to je asi v tomto případě nejlepší řešení,protože nechat si zničit dražší sedačku by byla škoda. ![]()