Odplenkování dítěte 2,5 roku

Anonymní
31.7.26 07:52

Odplenkovami dítěte 2,5 roku

Ahoj, nedaří se nám odplenkovat. Ví co je nočník, kdyz ho na nej posadím tlačí..jenže sám na něj nikdy nejde. Kdyz si všimnu ze tlačí zeptám se ho jestli kaká na to mi odpoví ze jo, donesu nočník on si na něj sedne a tlačí. Pochopitelně ale než stihnu donést nočník uz je dávno vykakány. Jak jste naučili děti říkat si o nočník ještě před tím mez uz jsou v pulce kaděni?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21887
31.7.26 08:16

Nijak. Musí k tomu mentálně dozrát. Ještě má čas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5073
31.7.26 08:18

Nočníků jsme měli víc různě po domě, aby byly vždy po ruce a dítěti na očích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1485
31.7.26 14:39

Nejstarší měl režim. Po jídle (už nepamatuji zda snídaně nebo oběd)se vykakal. Vzdy jsem se zeptala a on buď řekl ze chce nebo ze ne. Chodil asi od roka a půl. Dodnes to nechápu.
Druhá a třetí - holkám to trvalo déle. Druhou jsem proste posazovala, dala hračku a pak v nočníku wmco bylo. Nwbo taky ne. Myslim, ze jsem
Ji davala každe 2 hodiny??! Uz nevim.
Třetí chodila od 2 let do školky. Tam byly všude nočníky a nejak se to naučila sama - asi nápodobou - ve 3letech uz zvládala vše sama.
Ale proste to nijak neurychlíš. Jen tomu muzes udelat dobré podmínky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1233
31.7.26 14:56

Z obou deti bonbonkovou metodou - kdyz to bude do nocniku/wc misto do pliny, tak dostane gumovy medvidek. To pochopili oba velice rychle. Starsi se komplet odplinkovala ve 2l a mladsi ve 2,5l. Pres den byli bez plen oba o nejaky ten mesic driv, ale to uz si presne nepamatuju. Meli sme vic nocniku v kazdem pokoji. Mladsi na kakani nocnik vynechal a chodil rovnou na wc, na nocnik nebo do pisoarku chodi curat ale do ted ve 4 letech. Tak za sebe muzu doporucit ty odmeny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18368
31.7.26 18:22

Nočník jsme nikdy neměli, vyzkoušej záchodové prkýnko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie