Odpuzování vos

27615
6.8.15 15:47

Někam dál pověs flašku s pivem nebo šťávou nebo colou to je přitahuje tak to taky trošku pomůže

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
82
6.8.15 16:35

@Verca1990
Slyšela jsem a i viděla u stánku s cukrovinkama, že pálení kávy v plechovce otevřené pomáhá. Nevím bohužel jakým stylem a jaká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5532
6.8.15 16:46

@Verca1990 Na odpuzení něco hodně aromatického. Třeba kayenský pepř rozmíchat v mističce s trochou vody. Můžeš tu směs nechat v mističkách a nebo třeba natřít na určité plochy, kde je nechceš mít. A nebo skvěle pomáhá rozdrcený česnek. Ten je odpudí spolehlivě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12330
6.8.15 17:09

Mám všude lapače vos, ale stejně jak se ven vytáhne jídlo je jich tam milion, zkus mrknout na lampy s fialovým světlem, zrovna dnes jsem to objednávala, protože je to tady neskutečný :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
6.8.15 17:37

@Verca1990 moc to nezabírá.. spíš udělej lapač, co řekly holky, dej ho někde bokem. Ale nečekej zázraky.. mrch všude plno a jsou pěkně agresiv :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
6.8.15 19:01

Nalila jsem na prah balkonu, kde mi podletavali sit, hrebickovy a lemongrass eterak a vydrzelo to asi pul hodiny, ze prilitli a hned odlitli a pak to asi vyprchalo nebo si zvykli a uz tam zas lezli :zed:
Pry vychcipaj az na konci zari :cert: Nesnasim je, vcera jsme byli u bazenu a vyslovene se snazili na nas sedat. Tesim se na podzim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27615
6.8.15 19:11

@Bibi239 mluvíš mi z duše

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43029
7.8.15 12:34
@Verca1990 píše:
Holky, našla jsem na netu recept na odpuzování vos..Citron, do jehož dužiny se má napíchat hřebíček a umístit na místo, kde se vosy zdržují..Chceme grilovat a těch vos je teda nespočet, máte zkušenosti s tímto? Zabere to? Párty bude dnes, proto se ptám, ať mohu ještě za včas něco vymyslet..Děkuji

tak jestli tohle bude fungovat… to je bude spis pritahovat, ne?
obecne tyhle rady na odpuzovani cehokoli pomoci neceho sladkeho a vonaveho nefunguji.
zkusila bych to pivo, ale po mase pujdou, to je pro ne top.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný