Odrážedlo formule Ofrat

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
27
9.11.10 20:54

odrážedlo formule Ofrat

Ahoj,

máte někdo zkušenost s tímto odrážedlem: http://www.caryfuk.cz/…edlo-formule?
Už je máme teda objednané, zaujalo mě, že to je formule a snad by mohlo být stabilní - aby se dítě nepřevrátilo dozadu. Původně jsem chtěla toto: http://www.caryfuk.cz/…ardia-hracky - ale když jsem slyšela od známé, že se jí chlapeček na něm několikrát převrátil, tak jsem z toho ustoupila.
Díky za odpovědi. Snad jsem neudělala chybu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5846
10.11.10 02:00

Měli jsme to druhé, ani jedno z dětí si na tom neublížilo.
U té formule těžko posoudit skutečnou šířku; bych se trochu bála, že přes ty stupátka (?) nedosáhne menší dítě nohama na zem a později si o ně bude dřít boty. Nemáš možnost ho vyzkoušet někde v MC?

Aha, už objednáno. Tak nic, každopádně je formule hezká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
10.11.10 06:42

Mám zkušenost s obojím. Autíčko máme doma a stojí jen tak v koutě, protože se na něm blbě jezdí, malý se venku překlopil nesčetněkrát, z toho jednou málem na obrubník :cert: Takže budeme vyhazovat, oblíbil si teď Enduro, na něm jezdí jak drak bez nehody.

Formuli má můj synovec, nevím tedy přesně jestli konkrétně tuhle, každopádně ji má vevnitř a tam se mu jezdí dobře - na rovném povrchu. Venku je taková neohrabaná, špatně se jezdí třeba po trávě nebo jiném ne úplně rovném povrchu, takže navenek má taky enduro.

• Citovat
  • Upravit
27
10.11.10 19:54

Počítám s tím, že malej bude jezdit na formuli jen doma na dlažbě, koberci. Na ven máme taky enduro.

S těmi stupátky - taky jsem si říkala, aby nedělaly neplechu. Ale autíčka jsou přece jen taky široká a dětem kola nevadí, u té formule jsou ta stupátka taky v šířce kol. Snad to mají vyrobené, aby to bylo funkční. Však uvidím, jestli jsem vybrala dobře nebo špatně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí