Odrážedlo nebo tříkolka ?

67
27.7.10 11:58

odrážedlo nebo tříkolka ?

ahoj,
malému bude 18 měsíců a pomalu začíná chápat, že na odrážedle může jezdit. Chci mu proto nějaké pořídit (máme jen chodítko-odrážedlo na doma). V nabídce jsou malé motorky, které mi ale připadají nestabilní. Našla jsem i tříkolky s vodící tyčí (např. hauck). Máte s tím někdo zkušenosti ? Tříkolka mi připadá lepší, protože je až do 25 kg a mohli bychom ji - vzhledem k vodící tyči-brát na procházky místo kočáru. Na druhou stranu motorka se dá pověsit na kočár…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5139
27.7.10 12:13

Měli jsme doma oboje a na motorce jsme jezdili furt a tu tříkolku jsme měli doma a leželo to bez povšimnutí a jestli jsme to vytáhli dvakrát tak je to moc :nevim:
A ty klasické endura ,taky jsme si říkala jak je to nestabilní ale není to tak úplně pravdu, jenom tak spadnout se s toho nedá :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5139
27.7.10 12:14

Jo a ještě jsme zapoměla jestli v okolí máte moc kopců tak je lepší asi fakt ta tříkolka ale my tu máme relativně rovinu tak jsme jezdili na motorce a kočár jsme od roku a půl už taky nikde nebrali :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
27.7.10 12:18

Hih, tříkolku bych nebrala, asi jak které dítě to baví. Mé by to nebavilo. Jen tak sedět. A ušlápnout jsem to ještě snad žádné dítě venku neviděla, vzhledem těm šlapkám na předním kolečku. My měli taky Enduro, ale musím pdootknout, že předtím jsme měli ještě x dalších druhů odrážedel, protože jsem se taky bála té vratkosti. Jenže opak pravdou. Malý na ostatních jezdit nechtěl, nešlo mu to. Naopak Enduro dokonalý:). Stabilita srovnatelná s ostatníma motorkama:). Takže taky doporučuju Enduro.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44193
27.7.10 12:20

Malá má 20 měsíců a jezdí na odrážedle - doma má odrážecí autíčko, venku motorku. Tříkolku vytáhneme taky, ale takovou tu klasickou starou, která má šlapky uprostřed jako kolo. Některé novodobé tříkolky mají šlapky na předním kole, vodicí tyč a ze zkušeností maminek v okolí vím, že se na tom dětem blbě šlape, tak maminky tlačí.

Starší jezdil na tříkolce asi od 2 let. Na 3leté prohlídce se nás dr. ptala, jestli pochopil princip šlapání..Prý by to v té době dítě mělo umět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
992
27.7.10 12:32

Tak my máme oboje a využíváme oboje. Venku zatím tříkolku s vodící tyčí a minulý týden jsem malému koupila odrážedlo enduro a na to, že je malému sotva 15 měsíců, tak doma na plovoučce a na dlažbě se odráží jedna radost. Minulý týden se odrážel dozadu, dneska už jezdil popředu a to ještě sám pořádně nechodí, ale už začal zvládat odrážedlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
27.7.10 12:32

My jsme začínali odrážedlem - je pro dítě jednodušší. Až když se pořádně naučila ovládat odrážedlo, teprve jsme pořizovali tříkolku (až po 2. roce).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
474
27.7.10 12:45

Tak my máme zatím jen tříkolku hauck a musím říct, že ji využíváme na 100%, v podstatě ji používáme místo kočárku, asi opravdu záleží na dítěti, ale ta naše neví co má na odrážedle dělat s nohama, prostě jí to nejde, ikdyž už se snaží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12959
27.7.10 12:46

My máme oboje a nejdřív jezdil víc na motorce,teď má radši tříkolku:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jjelena
27.7.10 12:50

Tříkolku máme jen klasickou, bez vodící tyče. Obě dcery milovaly klasický odrážedlo Enduro a tříkolku, kde musí samy šlapat taky. POdle mě je zytečný kupovat něco, co dítě demotivuje od nějaký akce. Podle toho, co jsem viděla, tak ty tříkolky s vodící tyčí jsou zvláštně vyrobený, že dítě snad ani nedošáhne na šlapky a řídítka současně, nebo apson já jsem ještě neviděla snad jediný dítě, který by na ní šlapalo. Pokud byste to ale chtěli místo kočárku, tak pak proč ne, ale já bych to koupila jen jako druhý vozidlo a preferovala bych motorku

• Citovat
  • Upravit
teresa20
27.7.10 13:03

Tak náš malý zatím odrážedlo bojkotuje, jezdit nechce.

Na dovolené jsme ale měli k dispozici tu tříkolku s vodící tyčí a zkusili jsme to. Malého to chvíli bavilo, ale jak ho znám, mít to doma, ani si toho nevšimne. Místo kočárku si to nedovedu představit, max. na nějaké krátké procházky po rovině, ono se to totiž dost špatně ovládá. Zrovna nedávno jsem viděla maminku, jak s tím ve městě zápasí po nerovném chodníku :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML