Odrážedlo pro 2letou holčičku

6
20.6.18 16:00

Odrážedlo pro 2letou holčičku

Ahoj holky :hug:, mám malou princeznu, která chvilku neposdejí na místě, tak mě napadlo ji koupit odrážedlo, aby se trošku vyřádila. Chci se zeptat, jestli by jste mi neporadili, kde sehnat.. nějaký zkušenosti.. tipy :-) děkuji! :srdce: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2357
20.6.18 16:20

Záleží na šikovnosti.Dcera má first bike a frčí na něm od 23m.Sice nezmáčkne ruční brzdu,má na to malou ruku,sedadlo nejníž a zadní kolo nesmí být nafouknutý na tvrdo,musí se pod ní o 5mm splácnout aby dosáhla celou ploskou, tak zoufale ho bráchovi brala a chtěla ho,že to jinak nešlo. A je spokojená,není vyhrkaná jak z endura

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2674
20.6.18 16:26

Já šla do většího hračkářství - třeba Bambule a tam jsem malému zkoušela, co mu bude na jeho výšku. Záleží na tom, jak je vysoká. U nás máme stále obojí - větší odrážedlo i kolo-odrážedlo. Střídá to jak se mu chce :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76450
20.6.18 17:01

my jsme s malou též šli do hračkářství, tam sedla na největší odrážedlo, co tam měli a začala drandit, tak jsme ho vzali a super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
20.6.18 20:19

My máme strider bike koloodrazedlo. Je lehoucke a jde dát hodně nízko, dcera na něm jezdí od dvou do teď, jsou ji skoro čtyři a půl, jen jsem dokoupila delší sedlovku. Teď už ho tedy přenechá sestře a bude jezdit na kole.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6993
20.6.18 20:29

Nejnizsi odráželo jako kolo je puky.
Jinak to spis s bi vyzkousej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
22.6.18 10:54

Je to ďábel .. chtěla jsem to objednat z internetu, ale je pravda, že pokud to bude její první odrážedlo bude lepší to vybrat někde v obchodě .. hračkářsví. Hlavně nechci, aby si mi holka ublížila :potlesk: takže vidim, jak za ní budu lítat na špagátku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
22.6.18 10:55

Tak super ! :-) Udělám to asi stejně, ať mám jistotu. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2674
22.6.18 11:46

Tak třeba vyzkoušet v obchodě a pak objednat z internetu. Ale ty ceny bývají hodně podobné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Enduro

• (4.7) + 13 recenzí

Chodítko DJ

• (3.9) + 11 recenzí