Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@brko mám pro holku podobný auto, jako je to mercedes, jen růžové bmw, jw to super, holka 11 měsíců a řádí na tom jako čert, ještě sama nechodí, jen kolem nábytku
Ahojky děvčata chci se zeptat. Synek má skoro 18 měsíců a potřebovala bych pro něj nějaké odrážedlo. Jedno už doma má ale je až od 2 let a vůbec ho to na něm nebaví.
Proto bych potřebovala nějakej tip na odrážedlo od 18měsíců a aby třeba hrálo anebylo zas tak drahý. Díky
@Keinka Plastovou motorku má? Co s ním dělat závody, aby ho to bavilo, jezdit z kopce rychle apod.
Ale pokud není akční, tak je dost možné, že ho nějaká motorka nebo odražedlo prostě bavit nebude.
Za nas jedine motorka-vetsi Enduro. V těch cca 18mes. začaly deti jezdit.
Pokud nevíš jestli ho to chytne, tak plastová motorka za 400,– je nejlepší volba. Je stabilní a navíc nezničitelná ![]()
@beeerush píše:
Pokud nevíš jestli ho to chytne, tak plastová motorka za 400,– je nejlepší volba. Je stabilní a navíc nezničitelná
Stačí za 130,– z bazaru. ![]()
My kupovali nedavno odrazedlo Puky, ale stoji uz kolem 1000kc. Je kovove, ma 4kola a syn je z nej nadsenej..Zalezi kolik chcete investovat. Syna odrazea taky moc nebavi ale to Puky je na styl kola tak kdyz mu reknu ze jde na kolo tak uz stoji u dveri..
Máme málo místa doma a venku zas máme před domem provoz jak na dálnici takže jsem chtěla něco malýho aby jezdil po pokojích. mohli by jste mi nějakej obchod doporučit?
Co jsem se tak koukala tak většinou v bazarech jsou ty odrážedla-motorky co zrovna máme jednu doma a tak je na něj ještě veliká takže nedošáhne nohama na zem a tak ho to nebaví.
Chtěla bych mu koupit takovou co má hlavně 4 kola aby se náhodou s tím nepřevrátil. Venku totiž zatím ještě chodí za ruku. Díky za tipy
@Keinka Tak odražedlo pro nechodící dítě je podle mě blbost. Stejně jako odražedlo do bytu. Přijde mi to stejné jako učit dítě kopat mičudou v obýváku.
Edit: jinak opravdu malá motorka je enduro, dělá se v několika velikostech. Syn na ní jezdil někdy od 15 měsíců a to je fakt prcek.
@Svistice syn chodi jen doma venku zatim jen za ruku nebo tu mame strasnej provoz. Na tu motorku kouknu a uvidim.
Tak už jsem sehnala je to toto
Zdravím můžete mi rodokmen poradit nějaké odrážedlo pro dceru chodí od 8 měsíců a od 1 roku má odrážedlo motorku autíčko a i takové to odrážedlo kde je sedačka dále od řídítek ale i když to má od země po sedačku 45cm je to na ní malé dcera má 19 měsíců a 91cm a skoro 15kg můžete mi nějaké vhodné odrážedlo poradit? Děkuji za všechny odpovědi