Odrážedlo pro dítě 18 měsíců

brko
10.11.15 13:34

Odrážedlo pro dítě 18 m

Ahoj, holky, koukám po netu, ale stejně se poradím i tady. Prosím, jaké byste koupily odrážedlo dítěti, kterému je rok a půl a teprve začalo chodit? Jinak dodám, že dcera je droboučká, vypadá spíš tak na 9 měsíců. Představuji si odrážedlo, které je stabilní, žádné funkce, žádné zvuky. Moc děkuji za vaše tipy.

edit: cena tak do litru :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1134
10.11.15 13:38

@brko Podle mě je nejlepší odrážedlo taková ta obyčejná motorka, co má vpředu 1 kolo. Je několik velikostí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69142
10.11.15 13:40

Obyč plastová motorka (Enduro) za 300, dcera se na ní vyřádila neskutečně, je to pěkně stabilní. Pro dítě, co sotva začalo chodit, bych zatím nepořizovala žádná koloodrážedla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69142
10.11.15 13:43
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3678
10.11.15 13:46

@brko sáhla bych po motorce enduro, ta nemá chybu, náš prcek na ní řádil od 11 do 18 měsíců snad nonstop, ale lepší je jít do krámu, kde jich mají větší výběr a ať si malá zkusí. Našemu sedlo to enduro, zadní kolečka jsou udělaná dobře a děcku nepřekáží, což u některých byl trochu problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2889
10.11.15 13:49

Taky radím Enduro.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
10.11.15 13:50

Taky doporučuju tu obyčejnou motorku! máme doma drobounkou holčičku, za bráchou samozřejmě chtěla jezdit HNED TEĎ… motorku jsem koupila, jezdí na ní od 16 měsíců, to neměla ještě myslím ani 10kilo.

ta motorka se prodává ve dvou velikostech… ta menší vám bude akorát.

a jak je lehká, tak nepotluče dítě, když spadnou… jsou třeba i dřevěná odrážedla, ale to bych nechtěla ani za zlaté prase - taková tíha.. děcko to neutáhne, když už nechce jet tak je to těžké i pro matku na nesení… a když s tím dítě spadne, fuj představa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
10.11.15 13:55

@brko Jak tady všichni radí Enduro, tak já bych ho poradila spíš až pro dítě, které si je jisté v chůzi a je samo stabilní. Enduro je totiž lehce nestabilní. My ho máme, jsme s ním spokojení, ale syn na něm začal jezdit až pár měsíců potom, co začal chodit a ze začátku se mu stávalo, že když Enduro ještě neuměl úplně dokonale ovládat a najel na nerovnost, tak se vyklopil.
Pro tvou dceru bych doporučila Puky Pukylino, má dvě kolečka vpředu a vzadu, je super stabilní, je asi nejmenší na trhu (podle toho, co říkala kamarádka, mají ho pro velmi malého chlapečka), jen teda ta cena je vyšší. Ale dají se sehnat bazarové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5499
10.11.15 13:57

Máme Pukylino, od jednoho roku se snažila jezdit, nadmíru spokojeni, doporučuju, bezpečnější snad není!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
10.11.15 13:58

Enduro motorka, má zadní kolečka u sebe, pro malé dítě ideální. měli jsme i motorku, která měla zadní kolčka dál od sebe, právě kvůli stabilitě, ale syn to byl schopen ovládat až od dvou let a to není žádný tintítko.

• Citovat
  • Upravit
brko
10.11.15 14:00

@Hoa Mai ma to byt pod stromecek, takze, bazarovy ne. Ja na to puky koukala, ale vbc se mi nelibi. :(

• Citovat
  • Upravit
1125
10.11.15 14:03

@brko taky jsme měli motorku enduro. Syn na ni začal jezdit někdy v 15,16 měsících, kdy při chůzi nebyl ještě stabilní a byl naprosto spokojený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5010
10.11.15 14:04

Obyč plastovou motorku bych asi dala až dítěti, které dobře chodí a je stabilní. Malá měla už pár měsíců odchozeno a i tak s tou motorkou zezačátku dost bojovala. To Pukylino vypadá moc dobře, vyzkoušené to teda nemám, ale bude určitě stabilnější. Hlavně aby to mělo větší a dobře uchycená kola, viděla jsme v hračkářství něco podobného jako to Pukylino, ale v dost zoufalém provedení, sice čtyři kola, ale po přejetí prahu mezi místnostma by se asi rozpadlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5499
10.11.15 14:05

@Suzuveverka U Pukylina, když se dítě nahne, tak jen tak nespadne, vyvažuje to, malá umí sama nasedat i sesedat, je to i podle výšky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
736
10.11.15 14:15

Nechtěla jsem Enduro, že je nestabilní a hlučné, proto jsem vybrala Puky Wutsch (větší než Pukylino) a vyhovovalo skvěle (jen cena je samozřejmě vyšší než u Endura). Šlo s tím jezdit i doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí