Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Za mě určitě Yedoo TooToo (YouToo)… když jsem před rokem chtěla pro syna (tehdy 2,5 roku a 85 cm) odrážedlo, ovlivněna „reklamou a recenzemi“ jsem chtěla FirstBike. Ale když jsem prošla všechny možnosti na trhu, tak jsem vybrala Yedoo, o kterém jsem do té doby vůbec neslyšela. Mně se víc líbí i designově, je lehčí, vhodné i pro menší děti, má brzdu, odrazky a vše potřebné za téměř poloviční cenu. ![]()
@NiDa píše:
Za mě určitě Yedoo TooToo (YouToo)… když jsem před rokem chtěla pro syna (tehdy 2,5 roku a 85 cm) odrážedlo, ovlivněna „reklamou a recenzemi“ jsem chtěla FirstBike. Ale když jsem prošla všechny možnosti na trhu, tak jsem vybrala Yedoo, o kterém jsem do té doby vůbec neslyšela. Mně se víc líbí i designově, je lehčí, vhodné i pro menší děti, má brzdu, odrazky a vše potřebné za téměř poloviční cenu.
Taky se mi líbí ![]()
@Lamátko to je druhy typ odrazedla, nekdo nechce plast a chce, aby vypadalo vic jako kolo. V kazdem pripade first bike ma mnohem lepsi brzdu!
Já jsem koupila pro mladší dítě firstbike a teď jsem ho doporučovala v jedné diskuzi, je fakt dobrý, tak si myslím, že bude mít úspěch i u staršího dítěte