Odrážedlo pro tří letou

Napsat příspěvek
Velikost písma:
93
9.3.20 22:16

Za mě určitě Yedoo TooToo (YouToo)… když jsem před rokem chtěla pro syna (tehdy 2,5 roku a 85 cm) odrážedlo, ovlivněna „reklamou a recenzemi“ jsem chtěla FirstBike. Ale když jsem prošla všechny možnosti na trhu, tak jsem vybrala Yedoo, o kterém jsem do té doby vůbec neslyšela. Mně se víc líbí i designově, je lehčí, vhodné i pro menší děti, má brzdu, odrazky a vše potřebné za téměř poloviční cenu. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3409
9.3.20 22:35
@NiDa píše:
Za mě určitě Yedoo TooToo (YouToo)… když jsem před rokem chtěla pro syna (tehdy 2,5 roku a 85 cm) odrážedlo, ovlivněna „reklamou a recenzemi“ jsem chtěla FirstBike. Ale když jsem prošla všechny možnosti na trhu, tak jsem vybrala Yedoo, o kterém jsem do té doby vůbec neslyšela. Mně se víc líbí i designově, je lehčí, vhodné i pro menší děti, má brzdu, odrazky a vše potřebné za téměř poloviční cenu. :palec:

Taky se mi líbí :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2008
10.3.20 07:45

Za nás mohu doporučit Galaxy Kosmík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30937
10.3.20 08:20

@Lamátko to je druhy typ odrazedla, nekdo nechce plast a chce, aby vypadalo vic jako kolo. V kazdem pripade first bike ma mnohem lepsi brzdu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
17.4.20 09:25

Já jsem koupila pro mladší dítě firstbike a teď jsem ho doporučovala v jedné diskuzi, je fakt dobrý, tak si myslím, že bude mít úspěch i u staršího dítěte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí