Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj, chci koupit dcerce k narozeninám odrážedlo. Je trochu nemehlo na tyhle věci
. Potkali jsme sousedku s chlapečkem a ten jí ho půjčil a malá byla nadšená. Teda musela jsem jí vzadu držet ještě, ale bavilo jí to a odrážela se. Doporučíte mi prosím nějaké. Koukala jsem na net, ale je tam toho spoustu.
Děkuju
Velká na svůj věk, budu už jí kupovat vel 116. Odhaduji, že může mít tak 112 cm
@Lamátko Tak pockej, 98 nebo 112? Pokud 98, vem First Bike, pokud vic, a je nemotorna, tedy vydrzi na nem par let, zainvestovala bych do woom 1 plus.
First bike je parádní, ale jak píše výše záleží na výšce dítěte. Moje dcera bude mít 4 a má asi 100cm, takže na first biku pojezdí ještě i dva roky.
@Lamátko píše:
Velká na svůj věk, budu už jí kupovat vel 116. Odhaduji, že může mít tak 112 cm
Kolik tedy měří? Ve 3 letech vel. 116 oblečení? Kolik váží? Moje čtyřletá ještě má 110 veliké.
Kupovala jsem first bike pro 2 leteho, zacal jezdit cca po mesici po 2 narozkach.
Jako trilety uz jezdi na slapacim kole s koleckama, neni na odrazedlo uz hodne pozde?
@Jogrr píše:
Kupovala jsem first bike pro 2 leteho, zacal jezdit cca po mesici po 2 narozkach.
Jako trilety uz jezdi na slapacim kole s koleckama, neni na odrazedlo uz hodne pozde?
Porad lepsi odrazedlo nez kolo s koleckama… Kdyz chce zakladatelky dcera odrazedlo, tak proc ji ho nedoprat?
@Cuddy píše:
Porad lepsi odrazedlo nez kolo s koleckama… Kdyz chce zakladatelky dcera odrazedlo, tak proc ji ho nedoprat?
Určitě bych taky raději koupila na tento rok odrážedlo, ziská rovnováhu, i odvahu a jistotu. Kolo může zkoušet za rok, klidně i za dva, tři.
@Lamátko píše:
Měří cca 97 teď sem jí měřila a váží 15 kg je hubená
tak to nebude vel. 116 oblečení, ne? Mrkni na first bike. Já kupovala bazarový. Je fakt super. s ruční brzdou, my máme i košík ve předu.
@Veru1987 píše:
Kolik tedy měří? Ve 3 letech vel. 116 oblečení? Kolik váží? Moje čtyřletá ještě má 110 veliké.
Ale teď sem jí měřila a má těch 97 cm ale kupuju jí velikost 110 a trička jsou tip top ![]()
@Veru1987 píše:
tak to nebude vel. 116 oblečení, ne? Mrkni na first bike. Já kupovala bazarový. Je fakt super. s ruční brzdou, my máme i košík ve předu.
Děkuju moc, podívám se
@Lamátko píše:
Ale teď sem jí měřila a má těch 97 cm ale kupuju jí velikost 110 a trička jsou tip top
asi nějaká jiná stavba těla
. Dcera měří asi 100cm, váži 16,5kg. A zatím v pohodě nosí 104. A nakupují 110, a některé jsou stále velké.