Odrážedlo pro tří letou

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
30922
9.3.20 21:00

@Lamátko tak to kup ten first bike, idealne s kosickem. Kdyz ji to nechytne, tak ho prodas dal. Vem klidne zachovaly bazarovy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.3.20 21:01

@Lamátko syn má FirstBike, v létě tomu ještě moc nedal, ale letos už to bude OK. Na 3 létech měl 101cm a 14,2kg. Za mě lepší ať se rozjezdí na koloodrážedle, získá rovnováhu a pak přejde na kolo, než kolo s přídavnými kolečky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3409
9.3.20 21:02

Koukala jsem, že tam jsou dost velké rozdíly v ceně, mají za tři tisíce ale i za 1300 :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3409
9.3.20 21:03
@Kristyna.Vechtova píše:
@Lamátko syn má FirstBike, v létě tomu ještě moc nedal, ale letos už to bude OK. Na 3 létech měl 101cm a 14,2kg. Za mě lepší ať se rozjezdí na koloodrážedle, získá rovnováhu a pak přejde na kolo, než kolo s přídavnými kolečky.
:palec: :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12156
9.3.20 21:06

@Lamátko Repello 8) je skvělé odpružené a česká výroba. Perfektně zpracované.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3409
9.3.20 21:08
@saadet píše:
@Lamátko Repello 8) je skvělé odpružené a česká výroba. Perfektně zpracované.

Jdu mrknout děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30922
9.3.20 21:11
@Lamátko píše:
Koukala jsem, že tam jsou dost velké rozdíly v ceně, mají za tři tisíce ale i za 1300 :think:

jsou rozdily v rucni brzde a v nafukovacich pneumatikach. Plus jsou pak nejake limitovane edice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3409
9.3.20 21:12
@Cuddy píše:
jsou rozdily v rucni brzde a v nafukovacich pneumatikach. Plus jsou pak nejake limitovane edice.

Ok, ale tak když koupim to levnější, snad neudělám chybu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30922
9.3.20 21:16

@Lamátko pokud potrebujes setrit, vem bazarove. Co usetris na brzde, vyhodis za boty, kterymi jinak bude dite brzdit. Trilete dite jiz rucni brzdu v pohode pobere. Vem brzdu, nafukovaci pneumatiky, kosik a správnou barvu. Pak to pojede samo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7673
9.3.20 21:19
@Lamátko píše:
Ok, ale tak když koupim to levnější, snad neudělám chybu

My sehnali za 1500 s ruční brzdou, i košíkem i adapterem pro menší dětí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1694
9.3.20 21:22

My máme first bike

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
9.3.20 21:23
@Veru1987 píše:
tak to nebude vel. 116 oblečení, ne? Mrkni na first bike. Já kupovala bazarový. Je fakt super. s ruční brzdou, my máme i košík ve předu.

a máš zkušenost, že dítě tu ruční brzdu využije? Podle mých zkušeností na to těma ručkama z řidítek nedosáhnou, natož zabrzdit…Jinak já ted odrážedlo kupovala v Lidlu, měli akci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6180
9.3.20 21:29

Máme Yedoo TooToo, boží, krásný, nastavitelná výška sedadla. Dcera taky tříletá, nevim kolik měří :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7673
9.3.20 21:29
@pe-terka píše:
a máš zkušenost, že dítě tu ruční brzdu využije? Podle mých zkušeností na to těma ručkama z řidítek nedosáhnou, natož zabrzdit…Jinak já ted odrážedlo kupovala v Lidlu, měli akci…

Dcera to loni jen zkoušela, dosáhla. Kamarádky syn vím že tím brzdil, ale taky od těch 4 let. Dříve ne. Za mě je first bike super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3409
9.3.20 21:43
@Lily Evans píše:
Máme Yedoo TooToo, boží, krásný, nastavitelná výška sedadla. Dcera taky tříletá, nevim kolik měří :mrgreen:

Koukala sem a líbí se mi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect