Odrážedlo Woom 1 – jak velkému dítěti vydrží
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Odrážedlo Woom 1
Zdravím,
máte prosím někdo odrážedlo Woom 1?
Jak jste spokojené?
A hlavně - pro jak staré (a velké) dítě ho používáte/používaly jste?
Na netu jsem četla že je do 3,5 let. Nevydrží i déle?
Sháním něco pro dítě 2r7m, zatím na 2kolovém odrážedle neseděla a tohle se mi líbí. Jenže si říkám, aby nebylo za ten rok už moc malé.
Díky 🙂
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Tak ono bude spis zalezet na vysce ditete nez na veku. Proc by melo odrazedlo vydrzet do vice nez 3,5 let? Pak uz bude akorat cas k prechodu na kolo. Woom 1 nemame, mame kolo Woom 3, na kterem jezdilo nase 3,5 lete dite, ve 4 letech preslo na Woom 4, ale je to velke dite. Nicmene i ted je jeste schopno jezdit na odrazedle.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hibou tak myslela jsem, když ho koupím teď, aby vydrželo déle než půl roku. Vím, že jde hlavně o výšku, ale tenhle údaj jsem nikde nenašla 🤷 jen že je od 1,5 - 3,5let.
Tak každé dítě je jiné. Moje za půl roku těžko bude jezdit na kole 🙂 zatím má nejraději tříkolku, i když je ji už malá.
Woom 1 mi přijde fajn, ale nenašla jsem na něj moc recenzí 🤷
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Podivej se na stranky woom.de, najdes tam i rozrazeni kol dle velikosti ditete. Existuje jeste Woom 1 plus, ktere je vetsi, doporuceny vek 3-4,5 let.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Máme ten woom 1+. Dítě má skoro metr, na podzim 3 roky a zatím to má nastavené na skoro nejmenší výšku. Používá rádo tu „poličku“ kam si odloží nohy když to rozjede.
Myslím, že to vydrží než dojde na kolo.
Jinak bych to šla určitě někam vyzkoušet!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem vybírala cca po druhém roce. Woom jsem zkoušela u kamarádky a moc se mi na něm dcera nelíbila. Nakonec jsme vzali First bike. Ale bylo to fakt jen pocitově, žádný objektivní důvod k tomu nebyl.
Každopádně doporučuji pokud možno zkusit. Dcera teď řádí jak drak. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kryptozoo tak to máme plus mínus stejné dítě. Díky. 🙂 Já se bála aby to nebylo už moc malé.
Tenhle typ jsem nikde u nás nenašla, seděla na tom větším (1plus) a to bylo obrovský a pak zkoušela First bike a to mě tedy i přes ten velký hype moc nenadchlo. Ještě jim má na prodejnu příští týden dorazit Yedoo - to je taky obecně dost oblíbené. Tak vyzkoušíme a uvidíme.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@tevl hm, mně se zase moc nelíbilo to First bike 😂 Woom 1 bychom museli jet odzkoušet asi někam do Prahy, u nás ten model nemají. Ještě čekám až jim na prodejnu dorazí Yedoo - to obecně taky dost doporučují.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No to už bude na chvíli, ono je lepší je učit na kole, dokud se ještě moc nebojí…dcerka jezdila od necelých 3 let na šlapacím kole, takže Firstbike měla na 1 rok a potom první kolo taky jen na jednu sezonu, teď jezdí na dvacítce, ale už zase asi budeme vyměňovat…má 5,5let…mladší je trochu drobnější, tak na firstbike ještě nedostane…
- Citovat
- Upravit