Předražená bazarová cena kol woom

970
3.5.25 21:51

Předražená bazarová cena kol woom

Dobrý den, zajímal by mě váš názor. Rádi bychom synovi koupili kolo woom, velikost 16. Jsem až v šoku, že lidé běžně prodávají opravdu dost odřené kolo za 9 tisíc. To opravdu někdo koupí? Nebo to lidi jen zkouší? To si raději připlatím a mám kolo se zárukou nebo ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
30958
3.5.25 21:52

Jo, koupi. A pak za stejnou cenu proda. Ty si klidně priplat, když potřebuješ záruku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.5.25 22:09

Kupovali jsme 2× nové beany…nám se woom nelíbil :-) a to třetí teď v 5 letech uvidíme, do čeho půjdeme…je to každého volba, co si koupí :-)

• Citovat
  • Upravit
66815
3.5.25 22:18

Ta mala kola jsou jen na chvilku, znacku jsme neresili

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9034
3.5.25 22:45

Můj názor? Nechceš to za tu cenu koupit, tak to nekupuj, koupí to někdo jiný. Cena je jasně daná, ber nebo nech být. U kola, které se stále prodává, si ho můžeš pořídit nové, když nechceš bazarové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
3.5.25 22:59
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5086
4.5.25 06:14

Tak kup nove ne. My kupovali k Vanocum nove Woom 20 za 12500kc.
Nekupuju veci z bazaru. Ale kdyz po holce prodavam, taky to nedavam za 2,50kč. Tim ze ma vse nove, davam to za 2/3 puvodni ceny. My tedy mame veci vzdy v hezkem stavu, a vzdycky vse zmizi. Kdyz chces opicku, musis mit na banany. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
928
4.5.25 06:31

Tak my koupili třeba nové Beany zero 24 za 9000. Běžná cena na netu je od 11000.
Slevu ti může dát každý obchod,.možná ne tak velkou, ale tisícovku srazíš vždycky.
Takže už se to bazarové tolik nevyplatí. Ale nemůžeš kupovat kolo v létě když chceš slevu a musíš ho kupovat osobně na prodejně, kde můžeš o ceně diskutovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8989
4.5.25 06:38

My se taky vyhýbáme bazarovému nákupu. Nemáme takovou potřebu. Jak je zmíněno, když koupíme nové a pak nepotřebujeme, tak pod cenu taky nenabízím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15498
4.5.25 06:57
@Mamca_1234 píše: Více

Kup si co chceš a neřeš ostatní. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4335
4.5.25 07:09

@Mamca_1234 my měli pro syna vždy bazarové kola, za co jsem je koupila, za to jsem ho prodala. S těmi nejmenšími koly děcka stejně žádné šílené dálky nenajedou a a bych se bála, že mi ho nejde ukradne, jen co ho nejde odlozime, díky. Jdou koupit dobré kola za mnohem nižší cenu.
Proč u nás vítězí použité kolo? Dítě hlavně ty malé na tom tolik nenajezdil, druhak co dva roky kupuješ nové, nemám strach že mi ho někdo ukradne, protože super proflakla značka, náklady ve finále nula, za co koupím, za to prodám…
Až neporoste, koupíme nové kolo.

Nejsem ovšem zastánce Woom mánie…na těch kolech mi nic tak úžasného nepřijde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
4.5.25 07:12

@Rádkyně a jak prosím docilis toho, že tisícovku srazis vždycky? Děkuji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Snopy123
4.5.25 07:12

U kola které vydrží rok nevidím důvod kupovat nové. Ne že bych na něj neměla, ale přijde mi to zbytečné. Kupujeme tedy ve sportovním bazaru, za nás dobrý. Odřené kolo za 9 bych nekoupila, ale určitě to nebude jedině bazarové kolo k prodeji.

• Citovat
  • Upravit
15498
4.5.25 07:13
@Menton píše: Více

My jsme kupovali z druhé ruky jen první kolo. A taky se prodalo za stejnou cenu, jako jsme koupili.
Další kolo už nové. Budeme ho prodávat příští rok a taky určitě ne pod cenou …

A s tou Woom mánií máš pravdu. To kolo fakt není nic extra. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12990
4.5.25 07:15
@matkabagristy píše: Více

Odkaz nefunguje. A ze jsou jen na chvilku - no, to zalezi. Moje deti jezdi od 3 a 2,5 let, jsou drobnejsi a na sestnactce jezdily cca dva roky a odslapaly na ni treba dovolenou v Treboni nebo na Sumave. Takze ja vahu resila, aby je jezdeni na kole bavilo. ;)

Ale kdyz se dite na tom kole placa jen okolo domu nebo na asfaltovy cyklostezce, daji se dneska uz koupit lacinejsi kola s relativne slusnou vahou. A zakladatelka bude mit neodreny kolo i se zarukou. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Enduro

• (4.7) + 13 recenzí

Chodítko DJ

• (3.9) + 11 recenzí