Odříhnutí po příkrmech

981
12.6.06 17:52

Odříhnutí po příkrmech

Ahoj holky,
už dlouho jsem tu nepsala žádné téma, ale teď potřebuji poradit.
Dneska chci dát dceři nemléčnou kaši. Udělám ji ze sunaru. Chtěla bych ji zkusit dát lžičkou. Musím taky čekat až dojí kaši na to až si odříhne?
A chci začít dávat zeleninu, mrkvičku a tak. Když to spapá, mám čekat taky na odříhnutí? Malá je na UM.
Díky za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
509
12.6.06 19:04

Ahoj namape,

já jsem tedy začala dávat Aničce kaši až od 6 měsíce, ale princip je asi stejný. Dávala jsem na lžičku a pokud si Anička nekrkla, než jsem ji donasla do postýlky, tak jsem ji nechala bez krknutí. To samé platí u zeleninky. Navíc přes den nechodí po jídle spát, takže si prostě říhne za chvilku u hraní. Myslím si, že 4měsíční miminko si s tou troškou vzduchu už dobře poradí.

Ať kaše chutná :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
12.6.06 19:13

Ahojky,

malej brká naprosto po všem. Snídaně, svačina, oběd, čaj,.. prostě pořád. Ale už je velikej, tak to neřeším, dám ho na zem, on si sedne a ztlačí bříško a už to letí (myslím brkání) :lol:
Záleží jakého máš hltavce, ale myslím, že i při jídle lžičkou většina dětí vzduch spolyká.

Ať vám chutná

Jitka + Lukášek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2114
12.6.06 19:47

Dokud malá jedla v leže nebo pololeže vždy sem jí na krknutí dávala po čemkoli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andela
12.6.06 19:59

Jája si krkne po papáníčku jen někdy … tedy myslím po tom, co spapá lžičkou :-)). Ale já mu většinou pak ještě dávám napít buď trošku čajíku, nebo se dorazí ještě z prsa.
Jinak mu dávám taky kašičku, a myslíže je rychlejší, když to má z flašky. ze lžičky baštit umí, tak to neřeším :lol:

andělka

• Citovat
  • Upravit
1070
12.6.06 22:06

Ahoj,

mě si malá hned po jídle nekrkne skoro nikdy a to jí nechávám chviličku v židličce v klidu. Někdy nekrká vůbec nebo jak psaly holky, třeba až u hraní.

pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky