Odsávačka Avent x Medela harmony

538
7.6.05 21:35

Odsávačka Avent x Medela harmony

Ahojky,
Avent si tu všichni chálí, máte některá zkušenosti s Medelou harmony?
Díky, Albi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
322
8.6.05 04:11

Ahoj,
Avent je fajn a na občasné odsávání úplně stačí. Na dlouhodobé, pravidelné a časté odsávání je to ale už horší, na to bych se snažila najít lepší odsavačku. Elektrická odsavačka od Medely je prý lepší, nevím, jestli zrovna harmony.
 Eva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
8.6.05 07:46

Albi, já jsem měla 14dní půjčenou ruční Medelu a byla perfektní, tak jsem se s ní sžila, že mi Avent k srdci nepřirostla. Měsíc jsem měla Medelu elektrickou, taky fajn, ale dělala příšerný randál. Přes den to neva, ale v noci jsem chodila do vyhnanství.

Radka

• Citovat
  • Upravit
1503
8.6.05 08:33

Vyzkoušela jsem hodně značek,
S Aventem jsem byla spokojena do doby, než mi potřetí praskl píst (prý je to nevychytaná chyba výrobku jako takového), s Medelou nebyl absolutně žádný problém..stejně jako s chicco..jen ta cena je mnohem příjemnější.
takže klidně do toho jdi
miselline+kačenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
8.6.05 09:37

Ahojda,
Medela je fakt dobra, jdi do ni.
Gabi

• Citovat
  • Upravit
538
8.6.05 12:25

Budu odstříkávat jen na kaši, tak určitě stačí ruční odsávačka.
Mám možnost získat Medelu, ale všude se píše jen o Aventu, tak jsem váhala.
Už neváhám:-) Moc moc díky za příspěvky:-)
 Albi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2133
8.6.05 14:20

Ahoj Albi,
já mám ruční Medelu a jsem maximálně spokojená…cena slušná a komfort skvělej. S pístovýma za 200,– nesrovnatelná a rukama mi to trvalo vždycky mnohem dýl a měla jsem ty prsa vždycky takový strhaný…
Takže na kaši naprosto dostačující a pohodová - měla jsem ji za tím stejným účelem.
 Sylva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1503
8.6.05 20:18

ještě jednou ahoj!
avent stojí cca 1200! teda stála a chicco bylo trošku levnější. Opravdu, ač jinak Avent jako značku mám ráda, tak tady jej nedoporučuji. Měla jsem tři-všechny jsem musela reklamovat¨a nakonec jsem přešla ke konkurenci.
miselline+kačenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2786
8.6.05 21:04

odsavacka Medela

ahoj,
odsvacka Medela Harmony od Avnetu je skvela. neni sice elektricka,je na pumpu - 2 moznosti- a je fakt super. me zachranila hned po prijezdu z porodnice.tam ji meli,tak jsem si ji hned poridila. byl to sice problem, zadna lekarna ji nemela ale zachranila PA z kurzu ktera ji nastesti mela :-) + doporucuju i krem od medely PURELAN,pokud je problem s bradavkam kter boil..Bepanthen zmekci ale neleci a tohle to je 100% lanolin, nemusi se myt pred kojenim a je to fakt super.sice trochu drazsi,ale stoji to zato. :-) nat od kvetnatek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2786
8.6.05 21:06

odsavacka medela

jeset jednou ja ..samozrejme Medela Harmony.. a neni od Avnetu :-) jsem se prepsala. Jo a me stala 990.pa nat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
9.6.05 03:36

Nat diky za tip na ten krem PURELAN. Dnes som sa vratila z porodnice a s tymi bradavkami mam fakt dost problem :(
Vies mi prosim poradit kde by som mohla ten krem zakupit? Maju ho v lekarni?
 Dik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
9.6.05 06:41

Čau, používám elektrickou osávačku Medela Harmony a je super. Odsávám poměrně často (chodím do práce pravidelně už cca od dcery 3 měsíců) a jsem s ní moc spokojená, kojení je bez problémů. Na občasné odstříkání asi stačí i mechanická. Katrin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
1.1.15 20:19

Rozhodně Medela, měla jsem jak Avent elektrickou a taky Medelu Swing takže porovnání je snadný, Avent malý tah a hlučnější a Medela tah super a je tišší. Samozřejmě to lehce hrká ale mě dítě nebudí. Taky doporučuji si ji koupit na bazaru, nechat si motorek a síťový adaptér a zbytek vyhodit a dokoupit na stránkách Medely, je to už levné. Ty motorky jsou hodně odolné a velmi dlouho funkční naplno, řekla mi to kamarádka, která pracuje ve velkém kojeneckém obchodě. Takže jsem si Medelu koupila na bazaru, kamarádka řekla že má stejný tah jako nová, tak jsem byla spokojená a prodala jsem ji po dvou měsících za skoro za stejnou cenu, na další dítko udělám totéž

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí