Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahoj holky!
Chtěla jsem se zeptat, jestli jde odsávačku použit i na centrální vysavač? Má mnohem vyšší výkon než klasický. Máte s tím někdo zkušenost?
Díky ![]()
no co vím tak odsávačky hlenu na vysavač se obvykle doporučujou používat na nejnižší sací stupeň ať právě mimču neublížíš.
nevim,kterou odsavačku presne pouzivas,ale kdyby se to nesmelo,tak by to urcite bylo uvedeno v navodu.na té,co pouzivam,je napsano,ze odsavačka si reguluje podtlak sama pomocí regulátoru podtlaku.a zajistuje stálý podtlak 0,02BAR.tak si myslim,ze je jedno,jaky vysavač pouzijes..
Já zatím nepoužívám žádnou, ale začínám se tak nějak poohlížet, proto mě to napadlo, ale jestli si to reguluje sama, tak to je super
Díky moc za info!!!
zaara píše:
Já zatím nepoužívám žádnou, ale začínám se tak nějak poohlížet, proto mě to napadlo, ale jestli si to reguluje sama, tak to je superDíky moc za info!!!
já mám tuto
http://www.babyvac.cz/
Díky za tipy…čím víc se o všechno kolem výbavičky zajímám, tím víc zjišťuju, kolik toho na trhu je…a že se mi v tom blbě orientuje a vůbec nevím, podle čeho se rozhodnout ![]()
Ahoj, my máme centrální vysavač a odsávačku jsme používali od narození. Odsávačku máme baby-vac. Malej byl v pohodě, neublížilo mu to.
Děkuju všem moc za rady a tipy! Brzy pořídíme
a snad nebude moc potřeba!
Hezký večer ![]()
Mě by spíš zajímalo, jestli když vletí nějaký ten soplík do vysavače, jestli ho nemůžeme nějak ublížit. Prosím, kdo máte centrální, poraďte…
No já jsem právě v nějakých diskuzích četla, že to tam někdy vlítne a že i vysavač by se měl čistit.
@pipiska Tak to nevím jak, máme baby-vac a všechno co má, zůstane v ní, pak ji rozložím a vymyju…nikdy se mi nestalo, že by něco „uteklo“ ![]()