Výbavička - postýlka, matrace

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
43
23.1.12 15:04

Výbavička - postýlka, matrace, ...

Dobrý den,
chtěla jsem se zeptat na zkušenosti a poradit co a kde nakoupit, jaké výrobky a výrobce. Pro miminko postýlku, kvalitní matraci, přebalovací pult, krmení - lahvičky a následná „disinfekce“ ( parní, … ). :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9578
23.1.12 15:08

Asi by chtělo uvést cenovou relaci, postýlka může být za 1500 nebo taky za 12000,– atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
317
23.1.12 15:11

V postýlce ti neporadím, malý spí v posteli :D, ale máme ji - vyraběl manžel (stolař) i přebalovací pult. Lahvičky máme od Philips Avent, sterilizátor do mikrovlnky a další potřeby na krmení také od této zančky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5230
23.1.12 15:19

Záleží jak jste na tom finančně. Spousta dobrých věcí pro mimčo za slušnou cenu pořídíš v Ikee. Kromě nábytku i ložní prádlo, deky, krabice na hračky i pár hezkých hraček.
 http://www.ikea.com/…ldrens_ikea/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
23.1.12 15:25

Příspěvek upraven 26.04.16 v 21:53

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.1.12 15:55

Ahoj, taky teď pořizujeme výbavičku a člověk se ztrácí v té široké nabídce… Budu taky ráda za jekékoliv ozvy v této diskuzi. Třeba Scarlett.cz vypadá fakt suprově :dance:. Díky, Simka.

• Citovat
  • Upravit
Scarlett2011
23.1.12 16:21

Ja moc neporadim s tim, kde co koupit, jelikoz ziju v zahranici, ale za me je uplne zbytecny prebalovaci pult. Staci podlozka.
Pouzivala jsem ho 6 mesicu, pak zacal maly lezt a z pultu by mi mohl spadnout.
A ani ty prvni mesice neni nijak zvlast potreba. Staci dat podlozku na zem, na postel nebo kamkoliv.
Ja mam vsechno z ebay pouzite a uz jsme vsechno za stejnou cenu, za kterou jsem to koupila, zase prodala. Takze miminko nas nestalo nic. :)
Ale v Cechach to jeste neni moc obvykle, takze chapu, ze chcete nove veci.
Lahvicky mame Avent a jsme maximalne spokojeni.
Sterilizatory mame dva, ale doporucuju Avent do mikrovlnky. Je to pohodlne a rychle.
Postylka je dobra ta, kde jdou snizit mrize na jedne strane. Postylku pak muzete prisoupnout k vasi posteli a mate miminko hned u sebe. To se hodi napr. kdyz se mimco budi kazdou chvili a chce nakojit nebo dudlik. Nemusite pak porad vstavat a chodit k postylce.
A tech mini oblecku fakt staci jen par. Ja mela tolik obleceni, ze jsem polovinu vubec nepouzila a zas jen prodala dal. :roll:
Tak kdyby vas jeste neco napadlo, klidne se ptejte. :)

• Citovat
  • Upravit
MELEC
23.1.12 16:23
Anonymní píše:
Ahoj, taky teď pořizujeme výbavičku a člověk se ztrácí v té široké nabídce… Budu taky ráda za jekékoliv ozvy v této diskuzi. Třeba Scarlett.cz vypadá fakt suprově :dance:. Díky, Simka.

Pozor na Scarlett prodává nekvalitní výrobky, jsou to polské šmejdy!! Prodávají třepící se mantinely a hrozí tam spolknutí nití!!!

• Citovat
  • Upravit
29436
23.1.12 16:30

Příspěvek upraven 26.04.16 v 21:53

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MELEC
23.1.12 16:54
gabi.design píše:
kopa00 píše:
Anonymní píše:
Ahoj, taky teď pořizujeme výbavičku a člověk se ztrácí v té široké nabídce… Budu taky ráda za jekékoliv ozvy v této diskuzi. Třeba Scarlett.cz vypadá fakt suprově :dance:. Díky, Simka.
Pozor na Scarlett prodává nekvalitní výrobky, jsou to polské šmejdy!! Prodávají třepící se mantinely a hrozí tam spolknutí nití!!!
A co není z Polska? Polácí vyrábí 90% sortimentu pro děcka a neznamená, že je to špatné. Kde je o postýlkách, že jsou nekvalitní, napsáno? Nějaký test nebo odkaz, který by po potvrzoval. Od Scarlettu postýlku máme a jsem s ní max. spokojená, nemůžu říct špatného slova. Jsou na trhu od roku 1995 a pokud vím, tak zrovna pro ně vyrábí postýlky na několika místech a několik výrobců.

http://www.dtest.cz/…ych-postylek

• Citovat
  • Upravit
4989
23.1.12 17:43

za me je prebalovak taky zbytecnost, prebalujem, tak kde zrovna jsme, v posteli, na gauci, na zemi :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3248
23.1.12 17:58

Postýlku máme po synovci, ale levné se dají sehnat v Ikee, matraci z Ikei, zatím kojím,ale zkoušela jsem malé dát z lahvičky a MAM naprosto vyhovuje…je samosterilizační a malá nemá problém při přechodu mezi prsem a flaškou. Tím pádem odpadá sterilizátor. Místo přebalováku máme jen tu podložku na postýlku. Lehátko máme z nextíku od TODDLER ROCKER. Vaničku jsem kupovala zbytečně, stačí lehátko do vany…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31268
23.1.12 18:09

dosty, to je hrozně obšírný dotaz, nabídka je veliká, záleží kolik hodláš investovat…
já třeba spoustu věcí podědila, postýlku mám obyč. dřevěnou, odchováno je v ní asi 15 dětí z rodiny - točí se podle toho, komu se má zrovna narodit dítko.

matrace, někdo nedá dopustit na kokosovou, já mám obyčejnou molitanovou…

Jinak sterilizátor nevyužiju, těch pár dudlíků hodím na plotnu do hrnce povařit.
Přebalovací pult je fajn, když na něj máš a máš ho kam dát, jinak stačí přebalovací podložka, je šikovná, že jí můžeš přesunout dle potřeby, na pračku po koupání, na postel, na stůl,…
lahvičku pořiď jednu, tu kojící, třeba medela calma, ta je hodně chválená, pokud nebudeš moct kojit, tak lahvičky dokoupíš za pochodu, dle potřeby…
oblečky doporučuju nakoupit po bazárkách nebo na aukru, moc se neunosí a je to za mě škoda peněz, když ti z každé velikosti co pár týdnů vyroste.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
23.1.12 19:20

jsem první v rodině, takže se bude dědit a potřebovala bych něco co vydrží a je zlatá střední třída 8) TAkže postýlku pro dítě tak do 5tis, na matraci nechci šetřit, četla jsem, že na sterilizaci je dobrá pára u „Avena“. Ten přebalovací pult asi fakt nekupovat a jen to „lehátko“. Takže ne něco levného co nevydrží, ale zase ne zbytečně něco „předraženého“ .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7615
23.1.12 21:05

Taky si myslím, že přebalovací pultík je zbytečnost - stačí jen podložka. Taky souhlas s tím, že není potřeba strerilizátoru… převaříš! Pokud plánuješ kojit tak ho stejně ani nevyužiješ!

Oblečky jsem si nakoupila jak nový tak i použitý, třeba tady se mi to osvědčilo … http://www.detsky-svet.com/

Postýlku, jsem si vybrala tady, prohlídni si to a uvidíš, že se tam dá nakoupit pěkná sestava se vším, za hezký peníze davají jak postýlku, tak matraci povlečení, mantinel, prostěradlo atd, tady je pro příklad ..... http://www.postylky.com/…l-modra.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí