Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Máte někdo zkušenosti s touto postýlkou? http://www.svetpostylek.cz/produkt.php?…
Moc se mi líbí, jak je řešená, bohužel mě za tuto cenu děsí, že je jen z dřevotřísky.
Máte ji někdo doma, nebo nějakou podobnou sestavu, která by byla ze dřeva?
Děkuji za odpovědi
ahoj, já o Pali pokojíčku taky dost přemýšlela, ale odradil mě právě materiál vs. vysoká cena. Kupovala jsem přes detskydesign.cz - na Praze5 mají vzorkovou prodejnu. Paní mi tam v podstatě všechno od Pali rozmluvila a doporučila jinou italskou firmu - Azur. Ti mají naprosto úžasný nábytek - a ceny přibližné jak Pali. Mám kombinaci od Azur a Picci (koš na mimino a textil. doplňky). moc hezký ![]()
děkuju za názor, my prďocha čekáme až v červenci, takže máme na výběr postýlky hromadu času, tak koumáme, vyšší cena by nám nevadila, ale aby to odpovídalo té kvalitě, mám poněkud strach, že ty Pali stojí hodně a kvalita nic moc
Ten azur koukám taky dobré pálky, za masiv bez nabarvení 18tisíc…achjo… jakou jste vybrali, nemáš foto pro představu?
Postylka je krasna.. My teda nemame primo tuto od Pali, ale jinou, bez tech supliku, mame ji uz temer 4 roky, spal v ni prvni syn, ted v ni je druhej.. Jsem spokojena, nikdy s ni nic nebylo, zadny problem, rozpadani, povoleny srouby…
Mame od nich i primo matraci do teto postylky.
Obecne se mi Pali vyrobky libi, pan co to dovazi byl hodne ochotny, mame od nich i skrin a komodu, u komody chybely drzatka, hned poslal, jeste jsme resili dodani nejakych polic do skrine a komunikoval rychle..
Je fakt, ze s tou skrini byl docela problem pri sesroubovani, jeden sroub byl nakrivo, takze ta drevotriska trosku krupla
a vsechny supliky jsme slepili, aby se nerozlejzali..
Ale ted uz v pohode, od te doby nic, proste na zacatku jsme si to upravili, aby to bylo ok..
Ta cena je fakt vysoka, to je pravda, nase postylka stala teda mene, protoze nemame ty suplicky..
Muj nazor je, ze pokud zas tolik neresis penize a libi se ti to, tak si to kup, my to chteli jako pro prvni mimco, krasnej pokojicek, atd.. atd… No a kdyz jsme kupovali vetsi postel pro toho starsiho, tak jsme vzali o „neco“ levnejsi z Ikei
Chteli jsme neco na preklenuti 2-3 let, nez obema zase budeme delat pokojicek. No a s tou posteli z Ikei jsme taky spokojeni..
Normalni drevene postylky jsou mozna trvanlivejsi, ale nevim, jestli je delaji v jinych barvach
treba Scarlett dela vetsinou jen hnede nebo bile tusim..
Tak at vyberete dobre!
Lady, já jen poznámku k tomu typu postýlky.. švagrová měla dá se říct hodně podobnou, taky postýlku a u toho přebalovák.. jak jí dítko trošku odrostlo (ale ne zas tak moc, sotva chodila), tak jí přes poledne, kdy si v klidu pila kafíčko v obýváku, vylezla z postýlky na ten přebalovák a z něj nějakým záhadným způsobem se dostala dolů a přiběhla za ní
měla z toho šok, jestli malá nespadla přímo z toho přebalováku dolů… jak tyhle postýlky vidím, hned si to vybavím… ![]()
My mame tuhle, akorat tyrkysovo - zelinkavou, takove svetle barvy
http://www.svetpostylek.cz/produkt.php?…
ale uz tyhle barvy bohuzel nevyrabi…
madi píše:
Lady, já jen poznámku k tomu typu postýlky.. švagrová měla dá se říct hodně podobnou, taky postýlku a u toho přebalovák.. jak jí dítko trošku odrostlo (ale ne zas tak moc, sotva chodila), tak jí přes poledne, kdy si v klidu pila kafíčko v obýváku, vylezla z postýlky na ten přebalovák a z něj nějakým záhadným způsobem se dostala dolů a přiběhla za níměla z toho šok, jestli malá nespadla přímo z toho přebalováku dolů… jak tyhle postýlky vidím, hned si to vybavím…
tak přesně z toho jsem měla strach.
holky, děkuju za všechny názory. a je fakt, že ten přebalovák bude asi větší dítě nabádat k přelezení, to je dobrý postřeh ![]()
musíme to promyslet. Počítáme s tím, že dáme do postýlky klidně více peněz, ale musí odpovídat té kvalitě, za kterou si zaplatíme. Takže teď koumáme, co se kde dá koupit. Nejraděj bychom masiv
Možná nakonec skončíme v Ikey a bude ![]()
ahojky holky,
moooc se mi líbí tahle postýlka, jen mě trošku děsí ta „díra“.. neumím si představit, že až prcek povyroste a začne lézt, mohl by tam uvíznout, nebo..?
ale pak si zase říkám, že by snad nevyrobili něco nebezpečného, jsem zmatená jako včela ![]()
@LadyTommy Ahoj. Chtěla bych se zeptat, jestli jsi koupila postýlku Pali a pokud ano, jak jsi s ní spokojená. Moc se mi líbí Prestige little star, ale zatím váhám. Děkuji
@Claire00 ahojky, hledala jsem tak dlouho, až jsem našla tenhle nábytek a je fakt úžasnej, vzala jsem všechno rostoucí, takže malýmu jsou dva a spíme pořád ve stejné postýlce
kvalita špičková a cena oproti Pali úplně jinde ![]()