Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Pokud chceš homeopatika na podporu laktace tak musíš zajít k homeopatovi. určité druhy se na kojení doporučují, ale bez konzultace s odborníkem se ti snadno může stát, že ti laktaci spíš zastaví
odsávačku MM má manuální Avent. na to občasné odsátí stačila, ale dneska bych radši investovala do elektrické. je to pohodlnější
Já měla od NUK http://www.babytip.cz/…rsni-pumpa-/ a maximální spokojenost ![]()
A homeopatika jsem brala taky, normálně v lékárně ti je dají, já u žádného homeopata nebyla a pomohly mi, sice jen dočasně, ale přece. Pak jsem si zase koupila homeopatika na zastavení laktace
Homeopatika na kojení jsou Ricinus communis 9CH (bacha na to ředění - vyšší je na zastavení laktace), taky mi pomohly. A já za sebe doporučuji Dvoufázovou odsávačku Medelu Swing
Ta je úplně perfektní.
@tweetydee a co je vyšší ředění???
navíc to je jak kdyby si řekla. mě na bolest v krku zabral Penicilin tak si ho kup tak, určitě pomůže na bolest v krku i tobě ![]()
@paola white píše:
@tweetydee a co je vyšší ředění???navíc to je jak kdyby si řekla. mě na bolest v krku zabral Penicilin tak si ho kup tak, určitě pomůže na bolest v krku i tobě
30ch je na zastavení laktace
@tweetydee jojo je vidět, že homeopatii opravdu rozumíš! 30CH je nižší ředění
to jsou pak přesně ty případy, kdy lidi tvrdí, že homeopatie nefunguje. v takhle patlalsky doporučované homeo léčbě naděláš víc škody než užitku
@paola white píše:
@tweetydee jojo je vidět, že homeopatii opravdu rozumíš! 30CH je nižší ředěníto jsou pak přesně ty případy, kdy lidi tvrdí, že homeopatie nefunguje. v takhle patlalsky doporučované homeo léčbě naděláš víc škody než užitku
KOJENÍ
RICINUS COMMUNIS 5 CH
- dávkování: 5 granulí 2× denně
- použití: nedostatečná tvorba mléka
AGNUS CASTUS 5 CH
- dávkování: 5 granulí 2× denně (pokud v případě nedostatečné tvorby mléka není dostačující efekt, užívat
Ricinus communis 5 CH)
- použití: nedostatečná tvorba mléka, reakční depresivní syndrom
- pozor - homeopatikum je pouze na lékařský předpis
RICINUS COMMUNIS 15 nebo 30 CH
- dávkování: 5 granuli 2× denně
- použití: zastavení tvorby mléka, odstavení kojence
LAC CANINUM 9 nebo 15 CH
- dávkování: 5 granulí 2× denně, střídat s lékem Ricinus communis 15 nebo 30 CH
- použití: zastavení tvorby mléka
@paola white píše:
@tweetydee jojo je vidět, že homeopatii opravdu rozumíš! 30CH je nižší ředěníto jsou pak přesně ty případy, kdy lidi tvrdí, že homeopatie nefunguje. v takhle patlalsky doporučované homeo léčbě naděláš víc škody než užitku
a ještě pro Tebe:
Výběr ředění:
Výběr ředění probíhá takto: č? ím větší je podobnost mezi příznaky pacienta a příznaky, které vyvolává daná látka, tím vyšší ředění musí být použito a naopak.
Takže je to tak, jak jsem říkala
čím vyšší CH, tím vyšší ředění.
@tweetydee jj přečetla sis homeopatie.cz tak to se omlouvám, že jsem zpochybnila tvůj názor
já nechápu proč se jiný blbci zdržují studiem, když se to dá všechno vygůglit ![]()
a když tě budu citovat: větší je podobnost mezi příznaky pacienta a příznaky, které vyvolává daná látka, tím vyšší ředění musí být použito a naopak.
tak jak víš jaké příznaky bude zakladatelka mít? ono totiž v některých případech podle příznaků může laktaci zastavit ricinus a rozjet lac caninum…
homeopatie patří do ruky homeopatovi a ne internetu. přece antibiotika bys taky nenasadila podle toho co si vyčetla na netu a šla by si za doktorem ![]()
@paola white jak je vidět, tak tomu rozumím víc než ty
Že tě to baví se hádat, když je tak hezky, ale ono u vás možná prší, co? ![]()
@tweetydee jj evidentně tomu rozumíš. obzvlášť když frčíš na Boironu
pa a užívej sluníčko
@paola white píše:
@tweetydee jojo je vidět, že homeopatii opravdu rozumíš! 30CH je nižší ředění
Protože to, co jsi napsala je kravina ![]()
Ahoj, chci si pořídit odsavačku MM, ale nevím jakou, svého prvního syna jsem nekojila (prostě jsem nečekala, že by to nešlo). Tak se chci teď pořádně připravit. Do porodnice si vezmu odsavačku, ale jakou? Lahvičky používáme zn. MAM ty Aventacky nam nevyhovovali. Poradte prosím, která jesuper?
A další dotaz, slyšela jsem o nějakých drahých homeopatik které opravdu zabírají, nevíte název? Díky.