Odsávačka MM Avent nebo Mam?

eevcca
3.5.13 13:40

Odsavačka mm Avent nebo Mam?

Ahoj, chci si pořídit odsavačku MM, ale nevím jakou, svého prvního syna jsem nekojila (prostě jsem nečekala, že by to nešlo). Tak se chci teď pořádně připravit. Do porodnice si vezmu odsavačku, ale jakou? Lahvičky používáme zn. MAM ty Aventacky nam nevyhovovali. Poradte prosím, která jesuper?
A další dotaz, slyšela jsem o nějakých drahých homeopatik které opravdu zabírají, nevíte název? Díky.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12743
3.5.13 13:43

Pokud chceš homeopatika na podporu laktace tak musíš zajít k homeopatovi. určité druhy se na kojení doporučují, ale bez konzultace s odborníkem se ti snadno může stát, že ti laktaci spíš zastaví

odsávačku MM má manuální Avent. na to občasné odsátí stačila, ale dneska bych radši investovala do elektrické. je to pohodlnější

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
3.5.13 13:45

Já měla od NUK http://www.babytip.cz/…rsni-pumpa-/ a maximální spokojenost :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
3.5.13 13:46

A homeopatika jsem brala taky, normálně v lékárně ti je dají, já u žádného homeopata nebyla a pomohly mi, sice jen dočasně, ale přece. Pak jsem si zase koupila homeopatika na zastavení laktace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19976
3.5.13 14:04

Homeopatika na kojení jsou Ricinus communis 9CH (bacha na to ředění - vyšší je na zastavení laktace), taky mi pomohly. A já za sebe doporučuji Dvoufázovou odsávačku Medelu Swing :palec: Ta je úplně perfektní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
3.5.13 14:27

@tweetydee a co je vyšší ředění??? :roll: navíc to je jak kdyby si řekla. mě na bolest v krku zabral Penicilin tak si ho kup tak, určitě pomůže na bolest v krku i tobě :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19976
3.5.13 14:35
@paola white píše:
@tweetydee a co je vyšší ředění??? :roll: navíc to je jak kdyby si řekla. mě na bolest v krku zabral Penicilin tak si ho kup tak, určitě pomůže na bolest v krku i tobě :zed:

30ch je na zastavení laktace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
3.5.13 14:40

@tweetydee jojo je vidět, že homeopatii opravdu rozumíš! 30CH je nižší ředění :roll: to jsou pak přesně ty případy, kdy lidi tvrdí, že homeopatie nefunguje. v takhle patlalsky doporučované homeo léčbě naděláš víc škody než užitku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19976
3.5.13 14:46
@paola white píše:
@tweetydee jojo je vidět, že homeopatii opravdu rozumíš! 30CH je nižší ředění :roll: to jsou pak přesně ty případy, kdy lidi tvrdí, že homeopatie nefunguje. v takhle patlalsky doporučované homeo léčbě naděláš víc škody než užitku
:lol: koukám, že jsi dneska asi vstávala prdelí, co? :lol: Ricinus je na podporu mléka, pokud nezabírá, tak bych se obrátila na odborníka :jazyk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19976
3.5.13 14:48

KOJENÍ

RICINUS COMMUNIS 5 CH
- dávkování: 5 granulí 2× denně
- použití: nedostatečná tvorba mléka

AGNUS CASTUS 5 CH
- dávkování: 5 granulí 2× denně (pokud v případě nedostatečné tvorby mléka není dostačující efekt, užívat
Ricinus communis 5 CH)
- použití: nedostatečná tvorba mléka, reakční depresivní syndrom
- pozor - homeopatikum je pouze na lékařský předpis

RICINUS COMMUNIS 15 nebo 30 CH
- dávkování: 5 granuli 2× denně
- použití: zastavení tvorby mléka, odstavení kojence

LAC CANINUM 9 nebo 15 CH
- dávkování: 5 granulí 2× denně, střídat s lékem Ricinus communis 15 nebo 30 CH
- použití: zastavení tvorby mléka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19976
3.5.13 14:50
@paola white píše:
@tweetydee jojo je vidět, že homeopatii opravdu rozumíš! 30CH je nižší ředění :roll: to jsou pak přesně ty případy, kdy lidi tvrdí, že homeopatie nefunguje. v takhle patlalsky doporučované homeo léčbě naděláš víc škody než užitku

a ještě pro Tebe:

Výběr ředění:
Výběr ředění probíhá takto: č? ím větší je podobnost mezi příznaky pacienta a příznaky, které vyvolává daná látka, tím vyšší ředění musí být použito a naopak.

Jestliže je podobnost v oblasti
místní
  • použijeme ředění nízké, tedy 5 CH
celkových příznaků
  • použijeme ředění střední, tedy 9 CH
nervových a psychických příznaků
  • použijeme ředění vysoké, tedy 15, nebo 30 CH

Takže je to tak, jak jsem říkala :jazyk: čím vyšší CH, tím vyšší ředění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
3.5.13 15:32

@tweetydee jj přečetla sis homeopatie.cz tak to se omlouvám, že jsem zpochybnila tvůj názor :roll: já nechápu proč se jiný blbci zdržují studiem, když se to dá všechno vygůglit :potlesk:
a když tě budu citovat: větší je podobnost mezi příznaky pacienta a příznaky, které vyvolává daná látka, tím vyšší ředění musí být použito a naopak.
tak jak víš jaké příznaky bude zakladatelka mít? ono totiž v některých případech podle příznaků může laktaci zastavit ricinus a rozjet lac caninum…
homeopatie patří do ruky homeopatovi a ne internetu. přece antibiotika bys taky nenasadila podle toho co si vyčetla na netu a šla by si za doktorem :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19976
3.5.13 15:36

@paola white jak je vidět, tak tomu rozumím víc než ty :jazyk: :lol: Že tě to baví se hádat, když je tak hezky, ale ono u vás možná prší, co? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
3.5.13 15:41

@tweetydee jj evidentně tomu rozumíš. obzvlášť když frčíš na Boironu :lol: pa a užívej sluníčko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19976
3.5.13 15:42
@paola white píše:
@tweetydee jojo je vidět, že homeopatii opravdu rozumíš! 30CH je nižší ředění :roll:

Protože to, co jsi napsala je kravina ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová