Odsávačka nosních hlenů Nosiboo Pro?

186
18.2.24 19:59

Odsavačka nosních hlenů Nosiboo Pro?

Ahoj holky, máte prosím někdo zkušenosti s elektrickou odsavačkou Nosiboo Pro? Bohužel vysavač máme jen tyčovy takze ta navysavač padá. Popřípadě s jakou máte dobře zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35732
18.2.24 21:01
@Begina píše:
Ahoj holky, máte prosím někdo zkušenosti s elektrickou odsavačkou Nosiboo Pro? Bohužel vysavač máme jen tyčovy takze ta navysavač padá. Popřípadě s jakou máte dobře zkušenosti?

Kup si za lit nějakej malej vysavač a za 300 na něj odsávačku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
18.2.24 21:42

To právě nechci, sice mě taky napadlo ale zbytečně krámy do baráku 🤣 opravdu bych uvitala kdyby měl někdo zkušenost nebo lepší alternativu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4068
18.2.24 21:46

Nejšetrnější alternativa je žádnou odsávačku nepoužívat :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35732
18.2.24 22:30
@Begina píše:
To právě nechci, sice mě taky napadlo ale zbytečně krámy do baráku 🤣 opravdu bych uvitala kdyby měl někdo zkušenost nebo lepší alternativu.

Tak za mě je zase krám do baráku odsávačka za 3,5 litrů když můžu mít za zlomek vysavač co pak můžu ještě využít i jinak a vím že to bude fungovat jak má. Na Heurece je na to jediný hodnocení a to není moc dobrý. Takže to asi nebude žádná sláva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24237
19.2.24 05:35

Já ji mám a už si ji koupila i ségra. Lze uplatnit i na pojišťovnu. Za mě je úplně úžasná. Saje snad i víc než vysavač, nic nevypadává, je tišší než vysavač. Manipulace je skvělá, zabere relativně málo místa. A je fakt lehká, takže jsem klidně brala i sebou na cesty. Jako se třema dětma si ji chválím hodně. Mě se právě vysavač rozbil a hrozně mě štvalo, jak v něm to nosátko špatně drželo. Toto je super, když je prakticky vytáhnutá celou zimu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24237
19.2.24 05:35

@JancaS84 je úplně skvělá. Mám ji půl roku a díky za ni :pankac: děti se chodí odsávat i sami :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24237
19.2.24 05:51

Samozřejmě to neodsaje zadní rýmu, ale to neodsaje ani vysavač. Teď měli děti často fakt jen zadní rýmu a tak nemělo smysl odsávat. Musíš si zhodnotit co se ti vyplatí víc. S vysavačem je to nastejno, ale ta pohodlnost je skvělá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
19.2.24 07:50
@JancaS84 píše:
Tak za mě je zase krám do baráku odsávačka za 3,5 litrů když můžu mít za zlomek vysavač co pak můžu ještě využít i jinak a vím že to bude fungovat jak má. Na Heurece je na to jediný hodnocení a to není moc dobrý. Takže to asi nebude žádná sláva.

No z jednhogo hodnocení se toho právě dozvíš 🤣, a vím že mi někdo říkal že to je super věc ale už nevím kdo, bylo to v době kdy mi to bylo dost jedno🤣.

@anavi13 děkuji moc za příspěvek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport