Odsávání rýmy

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
teresa20
14.9.11 12:27
viky23 píše:
holky pardon za otázku od tématu…může odsávačku použít i dospělý? moje mamka tak dvakrát do roka trpí na dutiny, má to vždy opravdu hrozně ucpané, smrkat nepomůže, ani ty kapky…to se jí drží třeba i měsíc :roll: už jsem nad tím přemýšlela, jestli nepomůže ta odsávačka :mrgreen: :mrgreen: zkolušeli jste někdo?? :oops:

viky :mavam:
maminka to může zkusit, proč ne :-D ale myslím si, že si moc nepomůže, když to sama nevysmrká :nevim:
malej taky trpí na ty zastydlé zadní rýmy a tu odsávačkou neodsaješ

Příspěvek upraven 14.09.11 v 13:14

• Citovat
  • Upravit
4024
14.9.11 12:30
madi píše:
viky23 píše:
holky pardon za otázku od tématu…může odsávačku použít i dospělý? moje mamka tak dvakrát do roka trpí na dutiny, má to vždy opravdu hrozně ucpané, smrkat nepomůže, ani ty kapky…to se jí drží třeba i měsíc :roll: už jsem nad tím přemýšlela, jestli nepomůže ta odsávačka :mrgreen: :mrgreen: zkolušeli jste někdo?? :oops:Nejlepší je čelo nahřát soluxem, nebo fenem. :palec:

Příspěvek upraven 14.09.11 v 12:31

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hodaka
14.9.11 12:30
viky23 píše:
holky pardon za otázku od tématu…může odsávačku použít i dospělý? moje mamka tak dvakrát do roka trpí na dutiny, má to vždy opravdu hrozně ucpané, smrkat nepomůže, ani ty kapky…to se jí drží třeba i měsíc :roll: už jsem nad tím přemýšlela, jestli nepomůže ta odsávačka :mrgreen: :mrgreen: zkolušeli jste někdo?? :oops:

já to zkoušela, už jsem měla hrozně odřený nos, tak jsem si myslela že to bude lepší, prd vytáhlo to málo, to smrkáním se mi ulevilo, ale zkusit to může :wink:

• Citovat
  • Upravit
2204
14.9.11 12:31

taky jsme bojovali, nakonec po dobrém odsaje celou rodinu a potom se milostivě taky nechá odsát :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17715
14.9.11 12:36

jí to právě vyrmrkat nejde, nepovolí, myslela jsem že je třeba ta odsávačka silnější :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
14.9.11 12:52

Odsavacka je slaba, zkousela jsem to na sobe, abych vedela, co cpu detem do nosu. :-D Dospely smrkanim vypudi vic. :-D

Jinak ja odsavam taky tak ze lezi mezi myma roztazenyma nohama, hlava v kline, ruce pod stehny. Je to rychle, hlava nema kam uhybat, jen desne rve. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
14.9.11 12:53

A mas odsavacku na vysavac, nebo tu balonkovou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
14.9.11 13:06
viky23 píše:
jí to právě vyrmrkat nejde, nepovolí, myslela jsem že je třeba ta odsávačka silnější :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Chlap se občas vysává, ale on celkově nějak neumí smrkat :roll: (po kom ta Madla je, že…), ale taky mi přijde, že pořádným frknutím toho ze sebe dospělák dostane víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1702
14.9.11 13:21
terak píše:
A mas odsavacku na vysavac, nebo tu balonkovou?

Mam na vysavac :)

Tedka jsem zkousela Bohunky „navod“ ale takhle holku neudrzim…jsem mala, takze kratky ruce a nejak mi to nejde :( Hlava mezi koleny je ohodne lepsi, odsala jsem malo..nechapu…vic toho neslo, ale furt ji to z nosu tece, chvilicku po odsati :roll: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
902
14.9.11 14:01

Já jí teda vždycky šoupnu do židličky na krmení, stoupnu si zezadu, chytim jednou rukou obě ruce a druhou odsávám a přidržuju hlavu…Řve, ale evekt to má. V tý židličce nemusím řešit nohy!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1702
14.9.11 14:05
Týja píše:
Já jí teda vždycky šoupnu do židličky na krmení, stoupnu si zezadu, chytim jednou rukou obě ruce a druhou odsávám a přidržuju hlavu…Řve, ale evekt to má. V tý židličce nemusím řešit nohy!

Ta to bych se bala, ze mi tam potom nebude chtit sedet pri krmeni :nevim: Ikdyz kdo vi…Po obede jsem se ji snazila v zidlicce kapnout kapky a ani nahodou :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
902
15.9.11 12:47

Tak to vůbec - že by si spojila židličku s odsáváním…ale ona jí celkem ráda, takže možná i proto :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
30.9.11 10:27
fragola píše:
Jedině silou, za tu úlevu to stojí :wink:Děti si posadím na klín, zády k sobě, levou rukou držím obě ruce a pravou odsávám :wink:

ahojky, tohle kdyz udelám, tak mi hází hlavou, dá si ji dolů a nemám šanci se trefit :-( máme rýmu už týden a je to pomalu boj kdo z koho :-( vždycky to odsávání pak obrečím :-( pak už si nenechá ani utřít nos, ani pomalu nakapat vigantol do pusy. má hrůzu z přiblížení čehokoli k tváři! Už aby to bylo za námi, nebo se mi malá úplně zjančí! A já mám vztek, že jí nedokážu pomoci, aniž by se mě nebála :-( mám vztek, že jsem jí zavedla mezi děti a dostala rýmu :-( Sama teda taky smrkám :-( už aby jsme byly zdravé!! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1702
30.9.11 17:56
Kamka33 píše:
fragola píše:
Jedině silou, za tu úlevu to stojí :wink:Děti si posadím na klín, zády k sobě, levou rukou držím obě ruce a pravou odsávám :wink:
ahojky, tohle kdyz udelám, tak mi hází hlavou, dá si ji dolů a nemám šanci se trefit :-( máme rýmu už týden a je to pomalu boj kdo z koho :-( vždycky to odsávání pak obrečím :-( pak už si nenechá ani utřít nos, ani pomalu nakapat vigantol do pusy. má hrůzu z přiblížení čehokoli k tváři! Už aby to bylo za námi, nebo se mi malá úplně zjančí! A já mám vztek, že jí nedokážu pomoci, aniž by se mě nebála :-( mám vztek, že jsem jí zavedla mezi děti a dostala rýmu :-( Sama teda taky smrkám :-( už aby jsme byly zdravé!! :palec:

To vubec neni tvoje vina, ze mala dostala rymu, nemej na sebe vztek. Zkus to, jak psala Pipet na predchozi strane, to se ani nehne, jedine tak, jsem Nelince dokazala odsat rymu bez pomoci nekoho druhyho. Ta hruza ji brzyy prejde az odejde ryma, neboj. Preju at se brzy uzdravite :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
30.9.11 18:55

korana.kora - díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie