Štípance?

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
17
13.9.11 09:41

Štípance?

Ahoj, připojuji foto štípanců (nejspíš) naší 5měsíční holčičky. Normálně bych z toho nedělala drama, ale má je na ručce už třetí den a pokaždé vypadají jinak - začaly jako tmavě rudé hladké flíčky, včera jsem si byla jistá, že jsou to štípance od komára a dnes jdou až jakoby do puchýřků s červeným polem okolo.. Nechci běžet k doktorce kvůli obyčejnému poštípání, ale dneska už to vážně vypadá škaredě. Poraďte!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10952
13.9.11 09:49

Namazat Fenistilem,nic s tím dělat nejde.Ono se jim to poměrně dlouho hojí,máme to také tak,bohužel…
Jo a také to mažu tekutým pudrem,aby se dřív vysušily…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14020
13.9.11 10:00

Mohly by to být i špípance od mochničky. Ty se déle hojí. Hlavně mazat - fenistilem , a pomáhá i chladit, ale nevím jestli mimčo studený obklad zvládne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
13.9.11 10:00

KAmi jsou to komáři. Tohle přesně má malá taky a dost dlouho se to hojí. Zkus to máznout fenistilem nebo pudrem pokud jí to svědí. Malá si štípanců nevšímala, tak jsem to nechala tak, ale min dva týdny se jí to hojilo a taky to měla takhle červené a takové jakoby puchýřky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
806
13.9.11 10:17

je to od sviňáka komára, máme to taky i malý, mažeme Fenistilem, prý je dobrý i tea tre olejíček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
budulinek2011
13.9.11 10:26

Ahoj.. Tak to jsme na tom podobně.. malé je 5 a pul měsícu a taky je poštípaná od komaru.. Má takovych 10 stipancu.. Vcera za mnou prisel pritel s malou v ruce a pta se co to je.. Mu říkam že stipance.. Podivala jsem se poradne a měla na brisku spise k zebrum plno pupinku.. Ale bylo mi jasny že to nejsou stipance..Zrovna ted pred 15 min jsem dorazila od dr.. Taky neví co to je. Pry ze nestovice to nejsou.. Takže nějaka viroza a k tomu se pripojili i pupinky.. Mam ji to mazat tim fenistigelem nebo jak se to jmenuje :D Nic vic s tím fakt neudela.. A ve ctvrtek na kontrolu jestli se to zkorsuje nebgo mizi.. :-/

• Citovat
  • Upravit
4024
13.9.11 10:55
eviliska píše:
Mohly by to být i špípance od mochničky. Ty se déle hojí. Hlavně mazat - fenistilem , a pomáhá i chladit, ale nevím jestli mimčo studený obklad zvládne.

Já si také myslím, že je to od ní komaří štípanec je trochu jiný. Ty to štípance jsou bolestivé a hnisavé děti si je ani neškrábou, protože je bolí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
magda n
19.9.11 16:15

štípance

Ahoj, máme to taky, ale štípance asi těžko, je to pod plínkou..:-(. Jak jste dopadli vy? My máme antibiotika, achjo. Kluk je bez teplot, ale hrozně lítostivej, furt natahuje :-(

• Citovat
  • Upravit
magda n
2.10.11 13:31

štípance

Ahoj, tak prý to byl spálový meningokok :-). Kluk jich měl asi 500 - takže antibiotika, holka asi 4, ta to zvládla sama :-)

• Citovat
  • Upravit
Pomněnka21
25.5.12 23:22

Mochnička?

Mochnička je kytka, jak to můžou být štípance od mochničky? :roll:

• Citovat
  • Upravit
8566
25.5.12 23:43
@Pomněnka21 píše:
Mochnička je kytka, jak to můžou být štípance od mochničky? :roll:

To už je teď, po roce nejspíš jedno ne? :lol: :lol: . Možná je to masožravá kytka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
525
25.5.12 23:43

Ahoj ja bych řekla že to bude od komára,jednou se kluk vzbudil a měl 16 štípancu ,my ani jeden,běželi jsme k doktorce co to je? a ona nám řekla že to je normálně od komára,vypadalo to uplně stejně jako to vaše…a poučila nás o tom že děti se v noci víc potějí a tím pádem jdou víc ne děti…tak pokud svědí tak namazat fenistilem a jinak přeju at to fakt neni nic :kytka: horšího

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
525
25.5.12 23:45

to je docela starej příspěvek :D ted sem si toho všimla :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2872
26.5.12 10:00

@Veruška22 Snaha se cení :mrgreen: :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
25.9.12 20:04

:))

Kamilko.. ja teda nevím ale zadnyho komara v dome nemame zacalo me to na noze vypadalo to jako stipanec od blechy nebo komara pak mi to zacalo cervenat mam to vřely a tvrdy kolem.. dalsi se mi objevil na zadech a predevcirem na ruce tak nevim co to je.. ale uz me to depta.. a hlavne to mam jen ja.. nevim jestli to neni na neco alergie protoze se mi to zda vazne uz divny.. doktora tady jeste nemam protoze jsme se sem prestehovali onekda ale asi se budu muset nekde na to zeptat jelikoz je to divny :))) :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí