Řidší stolice u ročního dítka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1888
12.9.11 21:40

Řidčí stolice u ročního dítka

Ahoj chtěla bych se zeptat jestli některá nemá zkušenost zs řidčí stolici u ročního ditka.
Před 3týdny jsme byli u mudra nic na to neřekl měl to střídavě řidčí(jako průjem)a normální tuhý.
Minulý týden jsme byli na roční tak jsem mu to řekla udělal stěr a že když se neozvou mám za týden zavolat..
Malej má,ale od neděle srajdu jak míchaná vajíčka…
Nevíte co by to mohlo znamenat?
Teploty nemá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24837
12.9.11 22:24

A co zoubky, od těch by to být nemohlo? :think: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
12.9.11 22:28

asi ti moc nepomohu ale jsme na tom stejně. Ze stolice se nic nezjistilo, takže jsme šly na krev, z ní zjistlili částečnou intoleranci laktózy, takže malá pije Nutrilon Low Lactose, ale je mi to divný, protože jednou má stolici tuhou a třeba jednou za tři dny vejce :roll: Ještě mě napadla souvislost s tekutinama, nepije ti malej víc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7251
12.9.11 22:50

A nedáváte třeba denně jogurt? U nás to tak bylo…teď jsem vysadila a stolice je o mnoho lepší. Dneska jsem dala asi po 5-7dnech a dobrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
12.9.11 23:16

my teda jo…ale třea u nás je to tak, že s tou částečnou intolerancí se to vztahuje prý jen na UM a ostatní mléčné výrobky může :think:

Lucie*3 a ty jsi ho vysadila jen tak a nebo máte také nějakou „odchylku“? A dáváš jen třeba jednou za týden? Čím nahrazuješ denní dávku mléka?

AAlisek - omlouvám se že se ti takhle naourávám do diskuse :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
13.9.11 08:45

Samík taky neměl dlouho bobky (teda takto řídké to neměl, ale vrstevníci na diskuzi sklepávali do záchodu - to u nás nešlo), dr. říkala, že stolice má být kašovitá, bobky že nejsou třeba :nevim: Časem se to upravilo, teď v nočníku je vidět, že vytváří běžný produkt :mrgreen:

Jeden týden jsme s tím bojovali - podle mě měl průjem, podle dr. ne (ale stěry nedělala, prý tak krásnou moč nemají děti s průjmem :lol: ), pomohla nám Smecta a lactobacily - zkus nasadit, jestli bude zlepšení…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
13.9.11 12:04

Tak výsledky dnes přišli prý jsou v pořádku zítra se máme přijít ukázat tak jsem zvědavá…
jogurtík dávám denně(teda včera ne)a dnes to má tužší,ale ne bobek…
Mlíčko pije od narození bebilon tak snad po něm by to neměl mít ne když ho pije od narození???
Zoubků máme 6 ted si myslím,že možná dole se něco bude dít,ale nejsem si jistá nenechá mě mrknou :pocitac:
Mě kaka do plín už tak hezky kakal do nočníku i bobečky tam měl :mrgreen: ,ale ted začal bojkotovat a na nočník nechce :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
13.9.11 13:30

To je normální, u nás ten bojkot trval rok a přišel kolem toho roku u většiny dětí, co znám :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7251
13.9.11 15:31

Angua,žádnou odchylku nemáme…možná byla ta stolice k zubům :nevim: …dávala jsem vždy odpoledne bílou Activii. A stolici měla, tak 3-4denně a smrděla po jogurtu …včéra jsem dala a dobré. Dnes taky dostane, ale pak dám trochu pauzu.
Jinak nenahrazuji mlékem. Stále kojím…3×-ráno, večer a v noci(občas se teda stane, že z toho jednoho nočního kojení jsou třeba3.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
13.9.11 19:21

Tak jste mě trochu uklidnili.
Mě zas malej pije mlíko ráno a večer před spaním jinak ne.K snídani jí ty dětský kaše a pak právě dávám jogurty(teda ted dva dny ne)
Dnes kadil třikrát což je zázrak…
Dvě měl takový tužší,ale bobky to nebyli a třetí byla teda zase sráčota tak fakt nevím co si myslet :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
4.7.13 10:31

Ahoj malýmu sem asi před 14dny začala na noc dávat Sunar.Chci postupně přestat kojit, protože mě čekají naročné vyšetření u zubaře a bez léku bych to nedala. Malýmu je 13měsíců. Co jsem začala dávat Sunar začal mít řídší stolici. Mám dát jiný mlíko?
Z jídla to nemá. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
4.7.13 10:37

@Prcek88 Bez léků? Myslíš bez injekcí? S těma můžeš kojit ;) Jinak ano, myslím, že i u ročního je to stejný - změna mlíka a chvíli trvá než se s tím střeva srovnají, ještě bych počkala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
4.7.13 10:41

@gabriela82 No nemám zuby, hodně zubů. Mám je uplně v háji. Léky budu brát ATB.Bude mi vysekávat asi 4 zuby.Plus plná pusu kazů. Mám i zánět. prostě mi zubařka řekla, že bude lepší když ho pomalu odstavím. Taky se mě moc nechce, ale jím jen předníma, malýmu je přes rok tak sem si řekla, že pomalinku odstavím. Ještě počkám on je dobrej, jen kadí trochu řídčeji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
4.7.13 10:42

Já ho ráno kojím jen ty večery dávám sunar

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
4.7.13 10:45

@Prcek88 Hm, hele já nechci vypadat jako kojofanatička, ale mě zuby odešly taky úplně (vlastně už v těhotenství) vyrval mi všechny stoličky, atb ti může dát ty u kterých se dá kojit (může si to najít, jsou to penicilinové řady a i jiné - teď si to nevybavím) a u trhání je nejhorší ta bolest a na tu se může dát injekce, protože je to jen lokální anestetikum. Pak stačí Ibalgin (a ten se u kojení může!) Mám to za sebou, tak ti nekecám. Vepředu dole mám zuby jen po trojky - jo kousání je naprd. Bude mi tam dávat nějaký „čepy“ a na to můstky, no je to na dlouho, stejně se nejdřív musí počkat, až se ty dásně po tom trhání pořádně zahojí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí