Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@gabriela82 Díky.Zeptám se jí na to.Zuby jsou peklo. Já je mám uplně vydrolené. Zničené. Víš o čem mluvím. Radši budu kojit než kupovat Sunar. Já mám hrozný strach z tý bolesti po tom. Když mě chtyli zuby a nemohla jsem si nic vzít max jeden ibalgin umírala jsem, když jsem byla těhotná ještě se to dalo i bez léků. To jsem lítala po pohotovostech..Ale, nemusela sem lítat okoolo malého. Jak moc tě to pak bolelo?
Já mám takovou hrůzu ze zubaře z tý bolesti. Já bych raději rodila, nebo se válela v močuvce než zuby a zubař ![]()
@Prcek88 no nejhorší bylo, když mi chtěl jeden zub zachránit, takže vyčistil kanálky, dal tam provizorní vložku a já pak dostala angínu
takže jsem se k němu nedostala a i přes ty antibiotika se mi tam dostal zánět.. Takže se rozhodl ho vytrhnout a jak je zub v zánětu, tak ta injekce prostě nezabere a to trhání fakt bolí.. Jinak já si nechávám dát injekci i na vrtání, takže je to v pohodě. Nic nebolí, u trhání to pak bolí když se to dostane k sobě, ale není to nic co by se nedalo přežít..
Teď mi vypadla jedna plomba a občas, když se mi tam dostane sladký, tak mám chuť umřít, trhání je oproti tomu pohoda ![]()
@gabriela82 Když sem byla asi dva týdnu po porodu tak mě chytli zuby. Šla jsem k zubařce kde mi čistila kanálky bez injekce. Já myslela, že umřu. Já se víc bojím ty bolesti pak než na křesle. Teda to trhán musel být masakr. jÁ mám taky zuby v zánětu a mám je jen v dásni, bude je vysekávat ![]()
@Prcek88 zlatej porod, viď
Já už si tam bez injekce ani nesednu ![]()