Odsávání rýmy

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1702
14.9.11 11:53

Odsávání rýmy

Ahoj, potrebovala bych poradit, jak svoji 10ti mesicni dceri odsat rymu. Jsme na to dva a proste si nedokazeme poradit, jak ji udrzet a odsat. Ma porad plny nos, vzdy se to povede jen trosicku, ale hrozne sebou cuka, krouti se a kope, otaci hlavicku a my ji nechceme samozrejme ublizit nejakym pevnym drzenim :-( Spatne dycha, kdyz ji chci striknout morskou vodu nebo kapicky, tak se vylozene pereme :roll: Zkousela jsem ji svazat plenou rucicky, ale vzdy se z toho vymani…Ted jsem doma sama a uz vubec nevim jak na to :cry: Prosim, nemate nejakou radu nebo figl jak ji udrzet a odsat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21972
14.9.11 11:57

Dítě posadím na levé koleno, jeho pravá ruka za moje záda, jeho nohy sevřu mezi kolena zároveň s hadicí vysavače, levou rukou ho pevně přitisknu k sobě, čímž mu zároveň fixuji hlavu a přitisknu levou ručičku k tělu, pravou rukou odsaju.

Snad je to srozumitelné. :think: Udržím tak i svého téměř dvouleťáka, i když sebou mlátí a vzteká se. Ale bez pevného držení to samozřejmě nejde, nesmíš se bát, že jí „ublížíš pevným držením“.

Příspěvek upraven 14.09.11 v 11:59

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58830
14.9.11 11:58

Holt musíš použít trošku sílu. Děti jsem vždycky jakoby zasedla, nohama jsem přidržela ruce u těla a co nejrychleji odsála, odsávačkou na vysavače práce na minutu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
14.9.11 11:59

prostě silou, jinak to nejde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
14.9.11 12:04

To musím taky vyzkoušet - to od Bohunky.

My odsávaly tak, že jsem si sedla na zem, dítě jsem si položila mezi nohy. Levou rukou jsem držela ruce a pravou odsávala. Sice řev byl, ale podařilo se odsát.

Příspěvek upraven 14.09.11 v 12:05

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4024
14.9.11 12:05

Mi malou zabalili jako vporodnici, do kukličky a nemohla se hýbat, pak manžel držel hlavičku a já odsávala, bohužel trochu toho násilí musíte použít jinak to nejde. Neboj určitě jí neublížíte. Pevné nervy :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
14.9.11 12:05

Já jsem dělala -
Sednu na zem, dítě leží na zemi, má hlavu u mě v klíně, nohy směrem ode mě, roztáhnu mu ruce, které přimáčknu k zemi svými stehny a zároveň těmi stehny držím po stranách hlavičku.
Dítko může max. kopat nohama do země a já mám volné obě ruce… Případně i ty nohy mu můžeš svýma nohama taky fixovat trochu.
Ublížit jí neublížíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hodaka
14.9.11 12:11

zabalila jsem na housenku do deky, hlavu si strčila mezi nohy, za chvilku hotovo :wink:

• Citovat
  • Upravit
4647
14.9.11 12:11

Dělala jsem to jako Pipet. Musíš na ni jít trošku silou, pak nemá šanci se vrtět. A neboj neublížíš jí, praktikovala jsem to na obou synech. Teď už bohudík smrkají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1702
14.9.11 12:12

No jo, budu muset byt tvrdsi a nebat se…jde o to, ze kdyz byla mensi, tak s tim nebyl problem…to se u odsavani i smala :nevim: dneska nepochopitelny.
Bohunko je to srozumitelny, pochopila jsem…zkusim to jako prvni pokus, kdyztak pak to zasednuti. Snad se to povede…tim jak nemuze dychat poradne, tak furt place…
Dekuju za rady :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
Kacka2 píše:
Dělala jsem to jako Pipet. Musíš na ni jít trošku silou, pak nemá šanci se vrtět. A neboj neublížíš jí, praktikovala jsem to na obou synech. Teď už bohudík smrkají.

A Madla smrkat nebude a nebude. To si raděj sama odsává tou vysavačovou odsávačkou (takže nic tak trýznivého to asi nebude :-P )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837

Jedině silou, za tu úlevu to stojí :wink:

Děti si posadím na klín, zády k sobě, levou rukou držím obě ruce a pravou odsávám :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1702
14.9.11 12:15
katyca píše:
Mi malou zabalili jako vporodnici, do kukličky a nemohla se hýbat, pak manžel držel hlavičku a já odsávala, bohužel trochu toho násilí musíte použít jinak to nejde. Neboj určitě jí neublížíte. Pevné nervy :palec:

No nam se mala za prve zabalit nenecha a kdyz uz se povede ji aspon zavazat do pleny, tak se z toho proste vymani :think: Asi to delam spatne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4024
14.9.11 12:20

Mi používali deku nebo ručník, ale co radí Pipet jsme také provozovali, hlavně když nebyl někdo po ruce. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17715
14.9.11 12:24

holky pardon za otázku od tématu…může odsávačku použít i dospělý? moje mamka tak dvakrát do roka trpí na dutiny, má to vždy opravdu hrozně ucpané, smrkat nepomůže, ani ty kapky…to se jí drží třeba i měsíc :roll: už jsem nad tím přemýšlela, jestli nepomůže ta odsávačka :mrgreen: :mrgreen: zkolušeli jste někdo?? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí