odstavaci hrudnicek

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
404
19.3.09 10:07

odstavaci hrudnicek

Ahoj holky,
nase berunda ma takovy divny hrudnicek, jakoby ji ta krajni kost odstava od tela, kolikrat se mi i stane, ze kdyz ji napriklad zvedam, zajede mi pod hrudnicek ruka, je to strasne neprijemny pocit. Dr. mi k tomu nic nerekl ,ani si ji neprohmatal. Nemate nekdo neco takoveho? Podotykam, ze neni zadne vyhuble dite, ma 10 kilo a oplacana je dost, ale ten hrudnik ji vyleza ven.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
847
19.3.09 10:20

Kamaradka ma syna a tem ma hrudnik jakoby naruby, taky mu jako odstava. Proste to tak ma uz od narozeni a nic se neda delat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
19.3.09 11:14

Ale dá, dá se cvičit Vojtova metoda:-)
A jakou kost, že to má odstátou? Jako hrudní? Řekni, že chceš, aby jí viděl - asi ortoped. Odkud jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
404
19.3.09 11:25

Aladino, ja nevim jak to popsat, ty obloucky hrudniku dole. A ty vis, co to znamena? ze ma oslabene nejake svaly?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
19.3.09 11:32

Takže žebra:-) No určitě bude mít slabé břicho. Hlavně šikmé břišní svaly. A jinak je v pohodě? Já bych se přes nějakého dr chtěla dostat na rehabilitacii, kde dělají Vojtovku. Ale teda, kde jí dělají dobře. Protože malá je už vlastně dost velká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
404
19.3.09 12:14

Jojo, žebra, ja jsem ale blbaaaaa:-))) a to jsem učitelka:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
404
19.3.09 12:19

JInak ma myslim motoricky vyvoj v poradku, sedi, leze, stoupa si…nesleduju nejake oslabeni…je pravda, ze se mi zdala cca v patem mesici, ze nedela co ma, la pak najednou zacala a vsechno to dohonila. Myslis, ze by stacil jeden cvik nebo by to byla cela :,-(a? Ja uz tak sonduju, protoze zhruba vim, co me asi ceka..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
19.3.09 13:08

To já nevím, to musí říct fyzioterapeut, co by jí viděl:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí