Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj holky,
nase berunda ma takovy divny hrudnicek, jakoby ji ta krajni kost odstava od tela, kolikrat se mi i stane, ze kdyz ji napriklad zvedam, zajede mi pod hrudnicek ruka, je to strasne neprijemny pocit. Dr. mi k tomu nic nerekl ,ani si ji neprohmatal. Nemate nekdo neco takoveho? Podotykam, ze neni zadne vyhuble dite, ma 10 kilo a oplacana je dost, ale ten hrudnik ji vyleza ven.
Kamaradka ma syna a tem ma hrudnik jakoby naruby, taky mu jako odstava. Proste to tak ma uz od narozeni a nic se neda delat…
Ale dá, dá se cvičit Vojtova metoda:-)
A jakou kost, že to má odstátou? Jako hrudní? Řekni, že chceš, aby jí viděl - asi ortoped. Odkud jsi?
Aladino, ja nevim jak to popsat, ty obloucky hrudniku dole. A ty vis, co to znamena? ze ma oslabene nejake svaly?
Takže žebra:-) No určitě bude mít slabé břicho. Hlavně šikmé břišní svaly. A jinak je v pohodě? Já bych se přes nějakého dr chtěla dostat na rehabilitacii, kde dělají Vojtovku. Ale teda, kde jí dělají dobře. Protože malá je už vlastně dost velká.
Jojo, žebra, ja jsem ale blbaaaaa:-))) a to jsem učitelka:-)
JInak ma myslim motoricky vyvoj v poradku, sedi, leze, stoupa si…nesleduju nejake oslabeni…je pravda, ze se mi zdala cca v patem mesici, ze nedela co ma, la pak najednou zacala a vsechno to dohonila. Myslis, ze by stacil jeden cvik nebo by to byla cela
a? Ja uz tak sonduju, protoze zhruba vim, co me asi ceka..