Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj holky, potřebuji spíš uklidnit. Náš skoro 9 měs. syn váží něco okolo 7 kilo. Vím že to není nic moc, ale on strašně krásně jí,téměř vše a velké porce. Kojím a už částečně přikrmuju UM a večer má kaši. Hlady mi neřve a je „oplácanej“, ale asi bude mít lehčí kosti.Máte taky doma tak „hubené“ děti? ![]()
Ahoj,dnes byla švagrová na 18ti měsíční prohlídce se svým klukem a váží 9,80kg,takže být tebou,hlavu si z toho nedělám.Já měla a ted mám i třetí tlustoučký,ale moje holka má v 8 letech 19kg
.
Ahoj, u nas stejne, v 9 mesicich 7,2 kg, v 10 mesicich 7,1 kg, ted jsme byli na prevazeni, mel 7,2 kg, takze Dr. usoudila, ze neco pribral, ze proste bude jen hubenour ![]()
Ji 6× denne, velke sklenicky 200 ml, 260 ml kase na noc, krupky, banany, proste vsechno, „zebra“ ode me rohlik, kdyz ho jim
![]()
Ahojky tak u nás taky v 8měsících 6,78kg sice jsme se narodili prťavý ale nic si z toho nedělám. Hlavně že nám chutná a jsme spokojení.
NO, tak my jsme asi opačný extrem - Niky měl v půl roce 9,5kg, což mají děti tak přibližně v roce…
Ale je převážně kojený, jen už teď přikrmujem zeleninkou a na noc kaši, takže ho nijak nepřejídám a stejně je to macek. Asi kus chlapa po taťkovi, no…
Bych tu váhu až tak neřešila, pokud mimčo vypadá spokojeně a doktorka nic neříká, tak je to určitě v pohodě… ![]()