odstavení

139
14.12.06 18:57

odstavení

Ahoj,prosím o návrhy jak odstavit 11. měsíční dítko,které je bohužel stále závislé na nočním uspávání u prsa v naší posteli, kde se ale budí co dvě hodiny :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2237
14.12.06 19:36

Neodstavovat-vydržet!!!!! Vím o čem mluvím a navíc v zimních (chřipkových) měsících se odstavování nedoporučuje (náchylnost k nemocem). Já jsem Elišku kojila do tří let a období, kdy se kojila (spíše jen pocuckala) a spala moc dobře znám. Chce to jen čas a nelámat to přes koleno,přejde to. Po pár měsících až ji odstavíš si na to ani nevzpomeneš, že jsi vstávala co dvě hodiny (já taky, vím jaký to byl někdy záhul). Hodně zdaru a VYDRŽ ! ! !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1935
14.12.06 19:38
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
691
14.12.06 21:21

VYDERKO - my jsme meli totez az do 15. mesice. Je ale fakt, ze tak od roka jsem se snazila kojeni omezovat - ve dne jsme to zredukovali na max. 1-2 nakojeni (a to proto, ze muj zavislak byl schopny usnout jen u prsa anebo v kocare, jinak by kojit vlastne nechtel), pak jsem denni kojo utla uplne i za cenu, ze jsem vybihala ven s kocarem za kazdeho pocasi, jen aby to dite proboha usnulo :-).

Mliko se me postupne zredukovalo, no a noc jsme vyresili tak, ze jsem si na 2 dny jela oddechnout mimo domov a byl s nim jen manzel (taky byl prcek zvyklej usinat jen u prsa, ale ja jsem se kdyz mu byl asi rok, prihlasila na AJ jednou tydne, takze ho manzel musel stejne uspat bez me asistence a najednou to slo - sice velmi originalne - unosil ho totiz v krosne na zadech :-). Malej moji 2-denni absenci zvladl uplne v pohode, prso jsme pred spanim nahradili tulenim, houpanim na balone, ted uz staci lezet s nim v posteli a neco mu septat do ucha a do 15 minut spolehlive vytuhne (taky spi v nasi posteli). Cca tyden se budil asi 2× za noc, to jsme ho konejsili v naruci a obvykle tak do 10 min. znovu usnul, ale rozhodne se nekonaly naky obrovsky hysteraky.

Ted uz se nekolik dni nebudi vubec a spi tahem cca od 20,00 do 5,30, pak mu teda to prso dam a spi az do 7,00. Planuju casem odstranit i to ranni kojo, ale rozhodne me to nijak moc nevadi, protoze v porovnani s tim, co jsme si za tech 15 mesicu uzili, je to parada. Kazdopadne jsem necekala, ze to pujde takhle hladce - nejvic jsem se bala, ze bude hodne plakat, kdyz nedostane, to bych asi neustala. Na tvem miste bych jeste urcite vyckala mesic dva a pak zacala s odstavovanim hodne zvolna. Me se mliko uplne vstrebalo, takze s tim nemam zadny problemy…

JANDULKA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
19.12.06 23:06

Také máme problém s nočním vstáváním. Podívej se na stránky www.kojeni.net, jsou tam rady co s tím i on-line poradna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
21.12.06 20:10

Diky moc vsem,uz mame hotovo :D Odstavila jsem, spime celou noc, 19-5 bez jedineho zaknourani,coz koukam jako blazen,da si Sunar a svali se jak spalek a spi do sedmi.
Ted se pro zmenu budim ja, protoze nejsem zvykla :lol:
KRASNE VANOCE

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí