noseni

240
13.12.06 18:12

noseni

Ahojky !!!
Chtela bych se zeptat,,jestli nekdo mate zkusenost s nosici
Patatum nebo Mea tai..http://www.nosime.sk/ …pro ty co nevi… :wink:
Ja premyslim,, kterej koupit..tak napiste !!Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymni
13.12.06 21:47

Ahoj,

doufám, že mi odpustíš, že píšu jako prodejce (nosenideti.cz). Mám doma šitý meitai a teď krátkou zkušenost s nosítkem Patapum. Jde o naprosto totožný systém, jen u strukturovaných nosítek (Patapum, Ergo…) jsou polstrované popruhy, které se u vázání nedotýkají země, protože jsou přišité k sedací části a jejich délka se dá nastavovat.
Můj meitai neměl nijak vypodložené ramenní popruhy, takže se zařezával, to samé na bocích, ale tam to mě vlastně nijak nevadilo. Na to bych si dala při koupi asi pozor.
Patapum zatím vypadá nadějněji, zatím jsem ho zkoušela jen doma na synovi 19m, snažím se dobře dotáhnout popruhy a zkouším jestli nosit níž nebo výš. Ale i když ještě není dobře dotáhlý, sedí mi na zádech dobře. A to jsem zvyklá na šátek a hoooooodně pevné přitažení.
Rozhodně se Patapum líbí mému manželovi, protože šátku si sice užívá, ale musím ho na něm vázat já, myslím, že s tímhle by si poradit dokázal - nebo by mu to možná nepřišlo jako taková ztráta času :lol: :lol: :lol: obojí - mei tai i Ptapum jsou nasazené raz dva.

Na rodině se pohybuje Jana, pokud se nepletu chodí na emimino taky, ta vyzkoušla snad už všechno a je nezávislá, není prodejce, snad ti taky napíše.

nepřihlášená VeruskaK

• Citovat
  • Upravit
468
14.12.06 09:52

Ja jsem mela zpocatku baby vak, pote jsme meli kratce pujcenou klokanku a pak jsme v 8.mesicich, az zacala mala sedet, pouzivali nosicku na zada. Hlavni vyhodou bylo, ze se dala i s ditetem postavit na zem, ma taky uloznou kapsu. To u techto latkovych nosicu nejde. Zda se mi to neprakticke, i to nasazovani. Ale asi mas ze sveho okoli jine nazory.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
240
14.12.06 10:29

Ahoj anonyme–dik za odpoved. Asi koupim patatum,,se mi zda ze mei tai je slozitejsi na uvaz,,ale zase vypada,,ze v nem nebude takove teplo,,ziju na jihu fr. tak nehodlam zase holku parit teplem.
A chtela jsem se zeptat,,mala jeste nesedi,,to nevadi ???Ja teda nosim na brisku,,jak jinak ze a mame to obe moc rady :wink:

Diky vsem za odpovedi :D At zije noseni :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
14.12.06 11:16

He, doskuze na dvou bojistich :) nevím jskou diskuzi si vybrat, poslu to na obě :)
Já osobně bych s těmito nosítky začala tak v 5-6 měsících, kdy už má mimčo hodně dobře posílený krček. A že nesedí podle mě nevadí, je potřeba hodně dotahovat (u MT ještě zajistit překřížením pruhů na jeho zádech), aby se mimčo nebortilo do stran a aby bylo „přilepené“ na mámu, a pak je do stejné jako v šátku. Na netu je spousta obrázků malých miminek v meitai ale to se mi moc nelíbí, je to na mamině a na jejím cítění.
Který je lepší do tepla? Těžko říct. Patapum je šité ze dvou vrstev - vnější je docela tlusté ale ohebné hrubší plátno, vevnitř je pak ještě slabá a příjemnější vrstva. Látka sama asi moc neprofukuje, ale vzduch se k mimču dostane bokem. A meitaiů je hrozná spousta, můžou být ze 2 nebo i více vrstev a nejrůznějších materálů - chce si to zjistit předem.
VeruskaK

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí