Samostatna loznice, od kdy?

474
11.12.06 20:26

Samostatna loznice, od kdy?

Ahoj holky, resime prave s manzelem, zda nechat nasi druhou dceru
(4 mesice) samotnou v pokojicku nebo ji mit stale u sebe :?: U starsi dcery to zatim nejde, chodi spat pozdeji, hraje si jeste pred spanim…Jenze my uz mame desnou „potrebu“koukat napr. z postele na tv, vrtet se, jak chceme a nebat se stale, ze malou vzbudime :D

Poradite :?:

Diky moc predem,

Simona

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
551
11.12.06 21:00

A jak často se ti v noci budí? Bude se ti k ní chtít chodit vstávat?
My máme malýho zatím u sebe, ale bohužel nemáme jinou možnost, bydlíme u tchýně a máme tu jen jednu místnost, ale okamžitě jak koupíme byteček tak jde Honzík do svýho. Ono je to spaní dohromady na houby, malýho někdy nevzbudí ani ohňostroj, ale jindy začne řvát jenom když se otočím na druhej bok :roll: Mám hroznou potřebu normálně fungovat, dívat se před spaním na tv, vrtět, větrat… a s ním to ažn tak nejde, ale už se těším do svýho.
Jdite do toho, uvidíš jak zareaguje :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2649
11.12.06 21:19

Ahoj,
my jsme přestěhovali syna do vlastního pokojíčku, když měl 6 měsíců. Původně jsem si myslela, že bude s námi v ložnici déle, ale už se to nedalo. Vržou nám tam parkety, postel, když jsme šli spát, budil se, když jsem šla na záchod, budil se, když jsem se otočila, budil se. Fakt to bylo špatný, takže jsme jej vlastně z nouze přestěhovali a od té doby začal spát celou noc jen s jedním buzením na kojení kolem 2 - 3 hod.
Takže rozhodně doporučuju, pak není problém s přestěhováním do vlastního, jako může být u větších dětí. Prostě si odmalinka zvykne na svoje a je spokojený.
Martina a Filip - 2 roky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
691
11.12.06 21:45

Tak nas prdolka zatim spi s nama (v posteli :lol:) a od te doby, co jsem ho prestala kojit, je naprosto v pohode, uplne se prestal budit, spi tahem treba od 19,30 do 6,00. Stejne to zatim nemuzem vyresit jinak, mame maly byt. Holt si na svuj pokojicek bude muset pockat tak 2 rocky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
11.12.06 21:55

ahoj

Michal je sám od 3 měsíců a úleva byla oboustranná… rozhodně mě vyhovovalo víc k němu chodit do pokojíčku kojit (a to i někdy 4-5× za noc) než se nemoct v posteli svobodně otočit.

Pokud bych měla možnost a měli bychom čtyřpokoják, tak by naše zatím nenarozené čekal zřejmě stejný osud:o))))

Takhle z toho máme s manželem docela strach… protože náš prvorozený se dokáže vzbudit už jen když z chodby chytnu velice opatrně za kliku jeho dveří..... hned je na nohou… sice zase hned zalehne a spí… ale… není to jako když ho do vody hodí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2114
11.12.06 21:55

To se musíte rozhodnout sami. Jinak naše malá spala sama v pokoji od narození (krom porodnice). Probíhá tu zrovna hodně podobná diskuze:
 https://www.emimino.cz/modules.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky