Odstranění starého lina

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1894
23.10.10 21:35

odstranění starého lina

ahoj holky, chtěla jsem se zeptat bydlíme v paneláku a na podlaze máme staré lino které potřebujeme sundat. problém je v tom, že je přilepené, sice ho odstraníme ale nevíme čím odstanit ten přilepení filc nebo jak se to jmenuje :zed: . musíme mít čistou podlahu aby jsme na to mohli vylít samonivelační hmotu. snad jsem to napsala srozumitelně. chtěli jsme na staré lino dát nové ale nebylo nám to doporučeno. snad někdo poradí jak na to. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17310
23.10.10 21:38

Podle mě to manžel podřezával a část vždy strhl-utrhl,ale nejsem si jistá-není doma :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9166
23.10.10 22:30

my ho taky museli sundat…prala jsem se s tím dost, prostě jedině špachtlí, sednout na bobek a kousek po kousku dřít. Protože my jsme museli vyrovnávat podlahu stěrkou, a nesmí tam zůstat chlupy, aby se netvořili bubliny a nepraskalo to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1894
24.10.10 08:51

děkuji, my to dělali škrabkou před třemi lety v kuchyni a bylo to příšerné tak jsem myslela že to půjde nějak jinak.no nic mám se na co těšit. snad něhoho ještě něco napadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19976
24.10.10 11:55

no, tak to mi povídej, to jsme dělali zhruba tak před rokem u nás v bytě. Hrůza. (naštěstí to takhle nalepený bylo jen v kuchyni). Nejdřív strhat co jde a na zbytky jsme vzali horkovzdušnou pistoli a vždycky hezky nahřát(já nahřívala a manžel škrábal) a to pak šlo tou špachtličkou lépe. Ale i tak nám to trvalo asi 3dny. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný