Odstranění vnějších hemeroidů

141
13.6.25 14:11

Odstranění vnějších hemeroidů

Dobrý den,

Mám velkou prosbu mám vnější hemeroid docela už velký, byka jsem u obvodní lékařky dala mi před 14 dny detralex, a mast na hemeroidy, dělám si i dobovou kůru, ale pořád mě to pálí a boli nic se nezlepšilo, udělalo se mi již takové fialové zdurele žlázy. Obvodní mi řekla pokud se to nezlepší mám jít k chirurgové odstranění. Už o tom přemýšlím jen nevím jak je to pak po odstranění, pracuji z domova tak zda mohu pracovat. Děkuji za veškeré informace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
LiduNe
13.6.25 16:34

To máš zanícené, vydrž, trvá to dlouho, ale zklidní se a stáhne. Mazat, léky na bolest a vydržet. A řešit zácpu. V téhle fázi ti to nikdo operovat nebude.

• Citovat
  • Upravit
408
13.6.25 16:57

A nepomohla by ji laserova operace?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.6.25 17:52

Nemám takové problémy, ale už jsem se raději preventivně objednala na proktologii. Udělej to taky. Tam tím pořadí s možnostmi lépe než obvodní. :nevim:
Moje mamka například chodí na prokto každého půl roku. Dostane gumičky a má klid.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.6.25 21:36

Zkus Procten..roky jsem mela maly hemeroid. Po chripce se mi zvetsil, hrozne. Po tom Proctenu mi prakticky komplet zmizel. Jine masti zadny ucinek nemely. Zkus to.

• Citovat
  • Upravit
282
13.6.25 22:18
@Anonymní píše: Více

Přesně zásah trvá pár sekund a je klid. Žádná operace nebo laser ale obyčejné zaškrcení hemeroidu gumičkou. Druhy den odpadne i s gumičkou. Jmenuje se to Barronova ligace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí