Bolest patra po gastroskopii

H3
47
12.6.25 14:43

Bolest patra po gastroskopii

Dobry den,

pres týdnem jsem byla na vyšetření žaludku a hned druhý den mě začalo šíleně bolet patro. Samozřejmě jsem neplašila a spojila si to s vyšetřením, ale co mě děsí je to, jak dlouho to trvá. Již týden. Měl to někdo také tak? Je pravda, že mi sondu zaváděla paní doktorka 2×, protože hned poprvé se to nepovedlo. Dekuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
77136
12.6.25 17:15
@H3 píše: Více

to není normální, zavolej na pracoviště, kde ti to dělali nebo zajdi ke svému obvodnímu lékaři

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9293
12.6.25 18:51

Já si myslím, že ti to hodně odřela :oops:
Ale jestli to bolí fakt hodně tak ať ti tam praktik koukne.
Já jsem tohle nikdy neměla, max mně to pobolívalo den po zákroku. Takto dlouho nikdy, ale vždy jsem měla poměrně hladký průběh.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
12.6.25 19:07

Já jsem po dvou gastroskopiích skončila vždycky s angínou a antibiotikama. Podřeli mi endoskopem krk. Pak už jsem se šprajcla, nechala se přispat a nebylo mi nic. Zkus si vykloktat nebo vypláchnout pusu ústní vodou, pokud to nepomůže, holt ten doktor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
H3
47
12.6.25 19:07

@kavenka já právě byla dnes u zubaře a vůbec nic tam neviděl. Rikal, ze vse ok. Boli me to ale vazne hodne. Jak rikam no, zaváděla 2×, tak ji to asi moc neslo. Nevim. Je to ale sileny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
H3
47
12.6.25 19:08

@Mosie a patro také bolelo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
12.6.25 19:16

@H3
Mě bolel ten krk celej, i patro. Nebo ještě zkus nějaký dezinfekční sprej do krku, bývají i s lokálními anestetiky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
H3
47
12.6.25 19:21

@Mosie ufff, tak aspoň nejsem sama 🙈. Jako ja nejsem hypochondr, vim jiste, ze ten zlom byl v ten den, co jsem byla na gastro. Překvapuje me ale, ze je to uz týden co to trvá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
12.6.25 19:31

Nejsi, když se mi to stalo podruhé, pak už jsem trvala na uspání. Mám nízký práh bolesti a gastroskopie mě vždycky bolela. A když jsem měla pak druhý den vždycky zánět v krku - z ničeho nic, do té doby mi bylo dobře - tak jsem si to spojila. Při tom uspání jsem byla uvolněná a nebylo mi potom nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
H3
47
12.6.25 19:42

@Mosie je tedy dost možné, že mi to patro dost poškodila a hůře se hojí, proto to mám již týden. Jak rikam, při zavádění poprvé sondu vyndala a pak znovu dávala. Mohlo to na mě být dost. Snad se mi to třeba za týden už uklidní. To bude 14 dni;

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
H3
47
13.6.25 10:22

@Mosie a mohu se zeptat, jak dlouho po vyšetření Te to jeste cca trápilo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
13.6.25 11:21

Já jsem skončila vždycky na antibiotikách, léčila jsem se cca týden nebo dva. Brala jsem k tomu Ibalgin, jako klasická angína, po pár dnech to bylo lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
H3
47
21.6.25 15:06

@Mosie tak me ta viróza taky neminula. Uz týden válčím :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...