Odstříkané mléko- sáčky z DM

60
22.3.22 13:38

Odstříkané mléko- sáčky z DM

Zdravím,
Musím si odstříkávat mléko a aby nepřišlo na zmar chtěla bych jim malého občas krmit když bude hlídat tatínek :D
Máte někdo zkušenosti s pytlíky s DM? https://www.dm.cz/…2536342.html
Dávala bych ho do vyvařených skleniček ale na to nemam už prostor v mrazáku a sáčky jsou skladnější :nevim:
Je mi ale trochu divná ta nízká cena oproti všem ostatním které jsem dohledala.. ostatní začínají na 250kč za 25ks..
Nemáte tedy s těmito někdo zkušenost, případně jinou alternativu?
Slyšela jsem že to někdo dává do pytlíku na led, ale tam se bojím zda je to hygienicky dostačující, pak hlavně při vylupování atd.. v tomhle případně bych prostě ohřála celý pytlík aniž bych se toho „dotkla“ :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
421
22.3.22 14:37

Já jsem používala tyhle pytlíky a líbily se mi. Vytkla bych jediné to, že bylo nutné nacvičit „vytlačení přebytečného vzduchu“. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1785
22.3.22 15:30

Používám dnes a denně. Vytlačení vzduchu je úplně jednoduché. Prostě zapneš téměř celý sáček, vytlačíš a pak zapneš zbytek.
Jsem spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
22.3.22 16:14

@Malineka a když mléko ohříváš, necháváš to stále v tom pytlíku a až pak přeléváš do lahvičky, nebo musí mléko nejdříve rozmrznout a ohřívá se ve vodě v lahvičce? :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21589
22.3.22 16:48

@Ellen-Robin hele nechci ti moc brát iluze, ale spousta dětí si rozmrazené mateřské mléko nevezme. Ono je docela cítit… Tak jen abys nevydala spoustu peněz za sáčky atd. a nekonec ti to na nic nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1785
23.3.22 05:42

@Ellen-Robin nechám rozmrznout a pak při té teplotě vody 38 stupňů ohřeju jako na tělesnou teplotu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
25.3.22 20:03
@nozu píše:
@Ellen-Robin hele nechci ti moc brát iluze, ale spousta dětí si rozmrazené mateřské mléko nevezme. Ono je docela cítit… Tak jen abys nevydala spoustu peněz za sáčky atd. a nekonec ti to na nic nebude.

Proto se ptám na tyto za pár korun než abych kupovala nějaké šíleně drahé a mléko pak úplně stejně nalila do vany :D
Každopádně uvidíme, naštěstí kojím a toto bude jen zkušební varianta že by mohl hlídat tatínek dele než 2 hodiny :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21589
25.3.22 20:36

@Ellen-Robin no moje zkušenost je taková, že dítě si láhev s rozmrazeným mlékem nevzalo ani za nic. A to jsem dceru potřebovala nakrmit, když jsem po aplikaci injekce na zablokovaná záda nemohla 12 hodin kojit. No madam řvala a byla radši o hladu, než aby si vzala láhev. Bylo jí půl roku a byla plně kojená. Ani UM si nevzala. Takže u druhého dítěte jsem se na tanečky s mražením mateřského mléka vykašlala. Ale je možné, že to u vás zafunguje bez problémů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
anicka_roz
29.8.23 12:38

Holky myli jste ty sacky nejak? Ja to brala, ze jsou snad sterilni a ted to ve me hloda trochu, nemuzu tu informaci nikde najit

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová

MVDr. Anna Musilová