Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj,
my jsme právě objednali policejní motorku
přes www.detskydum.cz Odrážedla najdeš v sekci Hračky pro věk 1+ ![]()
Petta
tak ja mam negativni zkusenost s jiz zminovanou motokou policie, co ma takova ta hrbata kola. My jsme ji meli pujcenou pro dceru, kdyz byla mala, ale vubec ji nesedela, zadni kola jsou docela daleko od sebe a brani pohodlnejsimu odrazeni, ale asi si na to dite casem zvykne, nevim, my ji vratili a koupili motorku cllasic velkou (tez muzes videt na http://www.detskydum.cz/). Nejdriv jezdila jako rocni na malem aute a pak presla na tu motorku. Ja bych ti doporucovala jit do obchodu a tam to s ditetem vyzkouset, co mu bude vyhovovat, nechat ho na tom zkratka projet a uvidis. Objednat pak muzes pres net.
podle mě jsem pořád nejlepší ty úplně nejobyčejnější endura, co najdeš v každém hypermarketu. Malý vyzkoušel od svých kamarádů různé jiné a na žádném se mu tak dobře nejezdilo, jako na enduru…
Děkujiza vaše postřehy. Jsem teda úplně mimo, ale cože jsou to ta endura? ![]()
Souhlasím, nejlepší jsou endura.
Je to klasická motorka tříkolka. Vepředu má jen jedno kolečko. My ho kupovali v Hypernově, ale mají ho všude v marketech. Honzík na něm jezdí dodnes, je to nejlepší co měl. Opravdu doporučuju. Hledala jsem ho na netu, ale nenašla. Zajdi do nějaké hypermarketu a v sekci hraček to myslím najdeš.
a není to enduro na níže uvedené stránce v sekci Hračky pro děti od 1+
motorečka, která se jmenuje Roloped? Asi ne, že?
A teď mě ještě napadlo, není náhodou to enduro takové žluté bytelné odstrkovadlo, které bývalo za totáče?
empeo píše:
a není to enduro na níže uvedené stránce v sekci Hračky pro děti od 1+
motorečka, která se jmenuje Roloped? Asi ne, že? A teď mě ještě napadlo, není náhodou to enduro takové žluté bytelné odstrkovadlo, které bývalo za totáče?
teď se na to dívám, ten Roloped určo ne, je hrozně nestabilní!!malý si ho párkrát taky někde vypůjčil a dost na něm padal. Na těch stránkách je enduro nejvíc podobné tomu Classic, akorát nemá vepředu to světlo, nebo co to je. Stojí kolem 300,– je v každém marketu, různých barev, určo to na ulici vidíš nejčastěji.
hm, stačí dát název do google a hned to vyhodí odkazy…tady je enduro:
http://www1.vltava.cz/…dsDetail.asp?…
Jo jo, to je přesně ono. Nedáme na něj dopustit. Jezdí na něm snad všechny děti a Honzík se na něm nejvíc vyřádí. Dělají dvě nebo tři velikosti. Fakt doporučuju!!
Tak my máme taky nějakou motorku, ale malý ju dostal na první narozeniny od tchánů…darmo sem se domáhala toho, aby si ju malý vyzkoušel a dopadlo to tak, že teprve teď (20m) na ni dosáhne…
Takže určitě vyzkoušet s prckem v obchodě ![]()
p.s. Enduro sice nemáme, ale u nás jich taky jezdí mraky ![]()
ahojky
![]()
tak my máme malé autko ofrat na doma, je hrozně široké a opravdu spíše na hraní doma, než na jízdu ven a tak jsme právě v neděli koupili větší Enduro a malý je spokojený. Zatím jezdí po doma a počkáme až se pořádně s motorkou „sžije“ a pak ho vezmeme na ní ven. Je na ní dost rychlý, v obchodě při zkoušení se na ní prohnal kolem pokladny a fičel pryč
a to na ní seděl poprvé
![]()
Mohly byste mi, prosím, poradit, jaké odstrkovadlo vybrat pro 1,5 letou holčičku? Mám zatím vyhlídnuté něco jako je policejní motorka (ne žádná velká auta apod.) Četla jsem už tady pár diskuzí a zaujalo mě, že si mám dávat pozor na zarážku na odstrkovadle. O jakou zarážku se jedná?
A kde se dají ta odrážedla sehnat? Nějak se mi je nedaří na webu najít.
Děkuji za odpovědi.