Odstrkovadlo pro nejmenší

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
21.8.08 00:28

Odstrkovadlo pro nejmenší

Dobrý den,
koupila jsem své dcerce odstrkovadlo motorku s pultíkem, ale když jsem jí na něj dom po:,–(ila, tak ejhle, nedošáhne nazem, chybí jí tak deset čísel.
Můžete mi poradit, jaké odstrkovadlo je pro nejmenší dětičky, které měří kolem 80 cm. (nějaké levňoučké, chci to jen, než dosáhne u toho co jsem jí koupila. Musím podotknout, že jí je devět měsíců. Sice to co jsem jí koupila, tak na krabici je psáno od 10. měsíce, ale bojím se, že dosáhne nazem nejdřív v roce.

Děkuji moc za odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21.8.08 07:08

Ahojky

a co třeba tohle?:
http://emimino.cz/…DSC00151.JPG

náš Míša ho začal používat také v této době, co má tvá dcerka věk. Ze začátku sice na tom spíš chodil (střídal nožičky), ale od brášky se rychle naučil, že se má oběma nohama odstrkovat. A hlavně- je to ta nejmenší motorka, co se vyrábí. Myslím teda motorku. Jsou i menší- takové ty s volanty…My máme ještě totiž tu největší a na tu také nedosáhl, tak jsme nakonec pořídili i tu nejmenší. A navíc je má kdo využít i potom, protože budeme mít dalšího adepta na odrážedlo :D A tahle konkrétně nás stála nová v obchodě 399kč, ale jistě jich mají plno v nějakém dětském bazaru, protože jsou dost oblíbené tyhle motorky. Tak se zkus taky mrknout.

Ahoj Martina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.8.08 07:10

Jo a na fotce má Míša sice už 17 měsíců, ale když s ní začal, tak měl něco kolem toho roku- tedy před narozeninami. A nyní má 81cm a v roce měl jen 75cm. Takže na ní jezdil a taky měl jen asi kolem 73cm.

Tož tak asi od nás vše.

Martina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
21.8.08 07:36

Ony i tyhle Endura, jak má Martina na fotce, se vyrábí v různých velikostech, je určitě lepší vzít malou do obchodu a vyzkoušet :wink: , nebo alespoň poměřit vnitřní výšku nohy doma, a pak výšku sedu v obchodě.

• Citovat
  • Upravit
4338
21.8.08 11:15

http://www.detskydum.cz/…l/290901.jpg /> JA CHCEM KUPIŤ TOTO.JE TO OD 8M

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
863
9.3.16 18:24

Prosim o vase zkusenosti s odstrkovadly pro nejmensi. Syn bude mit 1rok a chci mu koupit toto ODRÁŽEDLO BUBBLE GO, ale nejse, si jista, jestli to jste uzije, az zacne chodit, jestli bude o to mit zajem. Je to dost penez, tak abych je nevyhodila z okna. Dekuju za vase zkusenosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2488
9.3.16 18:38

Za mě jedině enduro od yenkee, je nejnižší. Má sedadlo 27cm od země

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
863
9.3.16 19:05

@Bjoucik.15 je tam i to madlo pro rodice a pasy pro decko? Do kolika let to vase ditko bavilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22446
9.3.16 19:46

@Peony1 Ja koupila malé k prvním narozeninám toto a je výborné. http://motorkyodstrkovadla.cz/…lade-412015/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3678
9.3.16 20:16

@Peony1 me to podle fotek prijde jako desnej kram, decko tam sedi a rodic ho tlaci, jaky to ma vyznam? My synovi koupili odrazedlo Enduro, kde jsme mu nepomahali a byl stastny jako blecha, jel si kam potreboval, naucil se drzet stabilitu a v neposledni rade se velice rychle naucil kam smi a nesmi jezdit. S timhle udelatkem s madlem se dite nepredre, nema potrebu vyvijet jakoukoliv pohybovou aktivitu. Vim minimalne o jednom diteti, ktere s timto „odrazdelem“ tak zpohodlnelo, ze odmitalo chodit, rodice to neresili a ditko vesele dal vozili. Ovsem, je to vase volba. Pokud se vam to libi, vite, ze vam v tom dite vydrzi, tak si to kupte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4471
9.3.16 20:20
@Peony1 píše:
Prosim o vase zkusenosti s odstrkovadly pro nejmensi. Syn bude mit 1rok a chci mu koupit toto ODRÁŽEDLO BUBBLE GO, ale nejse, si jista, jestli to jste uzije, az zacne chodit, jestli bude o to mit zajem. Je to dost penez, tak abych je nevyhodila z okna. Dekuju za vase zkusenosti

na odstrkovadlo je brzo..nejdřív ať se naučí pořádně chodit a běhat, než se začne projíždět..navíc je fajn, když má dítě nejdřív rozum, než ho posadíš na něco, na čem ti odjede rychlostí blesku…mám dvouleté dítě, žádný divočák, ale odrážedlo jsem ani nekupovala..teď budem jezdit s mladším v hlubokém kočáru a honit ještě dítě na motorce, to fakt ne :mrgreen: dítě nemusí mít přece každou blbinu doma..až bude mít tři, chci pořídit koloběžku (zatím)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33018
9.3.16 20:46

@Peony1 Mě přijde, že všechna tahle odstrkovací autíčka jsou dost na prd, protože jsou děsně široká. Navíc to co jsi vybrala mi přijde jako dobře předražený krám. Pokud chceš strkat/vozit dítě před sebou, dej ho do kočárku. pokud chceš, aby jezdilo samo, kup mu endure za pár stovek (až bude umět dobře chodit) a pak můžete plynule přejít na koloodrážedlo.

@reinkarnace Plastová motorka/endure je náhodou super pro přesun dvou dětí. Jen se musel vycvičit, že když jede na motorce, tak musí poslouchat, jinak mu ji okamžitě zabavuju a bude mít po srandě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2488
9.3.16 20:52

Opravuji je to motorka Yupee :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4471
9.3.16 20:52

@Svistice no, riskovat nebudu..zapřáhneme skejt kdyby něco.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2488
9.3.16 20:54

@Peony1 nn opravila jsem název. Je to klasické enduro, ale od značky Yupee je menší než od Endura.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí