Odstupné úřad práce .....
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Odstupné úřad práce .....
: Zdravím
Od dubna 2023 jsem měla práci na HPP jako back Office asistent teď v červenci ale přišli z personálního s tím že k konci srpna se na moje místo vrací někdo kdo tam byl a odešel kvůli úrazu.
Dostala jsem odstupné za 2 měsíce a ukončení smlouvy ihned na což, jsem tedy přistoupila.
Teď mi jde o to, když půjdu na úřad práce dostanu podporu v nezaměstnanosti když jsem dostala to odstupné??
Neví někdo jak to je??
Nebo lze před úřadem odstupné nějak zamlčet??
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@hasivka673 píše: : Zdravím
Od dubna 2023 jsem měla práci na HPP jako back Office asistent teď v červenci ale přišli z personálního s tím že k konci srpna se na moje místo vrací někdo kdo tam byl a odešel kvůli úrazu.
Dostala jsem odstupné za 2 měsíce a ukončení smlouvy ihned na což, jsem tedy přistoupila.
Teď mi jde o to, když půjdu na úřad práce dostanu podporu v nezaměstnanosti když jsem dostala to odstupné??
Neví někdo jak to je??
Dostaneš podporu po 2 měsících.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@hasivka673 píše: : Zdravím
Neví někdo jak to je??
Pokud, nebudeš žádat o podporu tak to úřad nebude řešit, pokud budeš tak se myslím nějak odpočítají od podpory ty měsíce za kolik si dostala odstupné aspoň co si pamatuju.
Například dostala si odstupné dva měsíce podporu ti dají od třetího takle si to pamatuju u sebe ale bylo to už v roce 2018 tak nevím, jestli se něco nezměnilo já od té doby na úřadě práce nebyla.
Ale zamlčet, by to asi šlo, úřad práce rozhodně nevolá do firmy jestli ti bylo vyplacené odstupné
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ty už jsi sem dneska psala coby HR Tereza, že jo?
co z toho máš?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Su601 píše:
Pokud, nebudeš žádat o podporu tak to úřad nebude řešit, pokud budeš tak se myslím nějak odpočítají od podpory ty měsíce za kolik si dostala odstupné aspoň co si pamatuju.
Například dostala si odstupné dva měsíce podporu ti dají od třetího takle si to pamatuju u sebe ale bylo to už v roce 2018 tak nevím, jestli se něco nezměnilo já od té doby na úřadě práce nebyla.
Ale zamlčet, by to asi šlo, úřad práce rozhodně nevolá do firmy jestli ti bylo vyplacené odstupné![]()
No odstupne bude v papírech ze zamestnani. Jednak by melo byt v dohode, navic se dava prijem, ze ktereho vypocitaji podporu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Záleží na tom, co jsi vlastně podepsala. Pokud dohodu s nějakou odměnou/bonusem v částce X, pak se podpora neodsouvá. Pokud dohodu s odstupným, kdy to má opravdu náležitosti odstupného (tzn. neplatíš z toho ty ani zaměstnavatel pojistné), tak se podpora odsouvá, ale můžeš se na ÚP nahlásit kvůli platbě pojistného.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Karamba2020 píše:
Ty už jsi sem dneska psala coby HR Tereza, že jo?
co z toho máš?
Tohle mi přijde jako jiná teda, ta ráno byla strašně namyšlená podle stylu psaní. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Su601 píše:
Tohle mi přijde jako jiná teda, ta ráno byla strašně namyšlená podle stylu psaní.
A úplně náhodou jde se zaregistrovat na emimino. Trochu divné, myslím že je stejná, ale není problém aby to tady @admin rozlousknul,jestli je to stejná uživatelka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Su601 píše:
Tohle mi přijde jako jiná teda, ta ráno byla strašně namyšlená podle stylu psaní.
tak tady má zakladatelka zatím jen jeden příspěvek, takže prostor se projevit tu ještě je ![]()
tutově stejná osoba, jen trochu pozměněný detail, i opticky jsou oba úvodní příspěvky skoro totožné.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý den,
na uživatelky jsem se koukala, ale bohužel systém duplicitní nick neobjevil. To samozřejmě neznamená, že to nemůže být stejná uživatelka. Diskuze i uživatelky budeme sledovat, děkujeme za pomoc.
Přeji krásný večer,
Kačka
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mohla si mít 3 platy. A předtím jsi někde pracovala v posledních dvou letech?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A ty jsi jim podepsala dohodu? Tak to budeš mít podporu jenom nějakých 45 procent… Nebo jde dát výpověď na hodinu bez udání důvodu když vyplatí to odstupné?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit