Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj holky jsem 11 dní od porodu a dnes jsem byla na znovu presiti stehů.. Au.
Doporučili mi odvar z dubové kůry, tak jsem hned koupila, ale teď nevím jak ho použít.
Píšou půl pytlíku vyluhovat jasně chápu a to pak celé vyliju? To znamená jedno balení jen na dvě použití? Nebo můžu skladovat a pak zase ohřát a dělat obklady?
Jak jste to používaly vy? Děkuji.
Me bylo porazeno dat vychladly odvar do PETlahve s dirkou nebo se sportovnim uzaverem a ve sprse oplachovat, melo by to par dni vydrzet…nevim jestli dat do lednicky. Muzes zkusit udelat mansi mnozstvi. Ale fakt to pomaha, mam dobrou zkusenost s lecbou opruzenin, oplachnout, nechat zaschnout a vetrat
2.šití je hrozný, soucítím ![]()
Já jsem dubovku vařila vždycky čerstvou. Cca 2 polévkové lžíce do 2-3 dcl vody. Dala jsem si na židli co nejplacatější mísu, do ní výluh z dubovky a opatrně jsem si do toho sedala na pár minut. Docela to pomohlo ![]()
Holky díky, snad to bude brzy dobré.. Ještě jsem si koupila hemagel tak mažu větram sprchuju.. Mám úplně hrůzu, že se mi stehy rozpadnou znovu dřív než to bude srostle.. A to jsem si říkala, jak porodem vše nepříjemné konci.. Haha @Akzeretka @Martina84