Ohleduplná dětská MUDr. Plzeň a očkování

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1866
17.3.14 14:16

Ohleduplná dětská Dr. Plzeň

Holky prosím prosím nemáte tip na nějakou dětskou doktorku v Plzni, která by byla vstřícná alespoň nějaké diskuzi, odkladu… očkování? Nejsem žádný zastánce, ani odpůrce a nechci tu vyvolávat diskuze na toto téma. Jen prostě cítím že po tom co má naše dcera za sebou (několika měsíční hospitalizace po různých nemocnicích, těžký zápal plic, výpotek na plíci, několik pneumotoraxů, několikrát na sál na drenáž a redrenáž, nakonec velká operace kdy jí brali část plíce, a i pak dlouhý komplikovaný pobyt v umělém spánku na opiátech na ARU, kdy sama nedýchala) to do ní teď ještě prát nechci a nátlak naší současné Dr. mě tedy hodně moc sebral :-(.
Předem děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
59374
17.3.14 14:24

@Vendulák :mavam: :mavam: napiš mě do zpráv :*, já odložila priorix na neurčito, prý to nechá na mém rozhodnutí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9024
17.3.14 14:24

@Vendulák Juva, bobišek. :hug: Ať už je jen dobře. :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
17.3.14 14:36

@Vendulák Tý jo, divím se, že dr. na to očkování tak tlačí 8o Jako kdyby byla naprosto zdravé dítě, tak by mě to ani nepřekvapilo. Ale takhle zkoušená holčička a doktorka nechce diskutovat? 8o :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1866
17.3.14 14:46

Ne. Nutí. Naše malá má všechna očkování do nemoci. Takže všechny Hexy, (měla navíc i Prevenar 13 - který nás stejně neuchránil před pneumokokem který její nemoc způsobil, a Rotarix) a první dávku Priorixu. Jde teď o druhou dávku Priorixu. Která podle mě není vůbec nutná očkovat tak brzy po první jako se u nás očkuje. Natožpak po tom co má za sebou. Byli jsme dnes u Dr. s něčím úplně jiným a dost jsme byli v šoku z toho nátlaku který tam na nás vyvalili ohledně očkování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1866
17.3.14 14:47
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3743
17.3.14 15:19

@Vendulák Už to je pár let, co jsem četla, že právě díky očkování na pneumokoka se při nemoci mohou objevit vážnější druhy pneumokoka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4921
17.3.14 17:58

Jaj, bobek, v tomhle případě bych jednala jako vy a hledala jiného lékaře, co zkusit zavolat do Motola do očkocentra? myslím, že druhá dávka Priorixu lze dát o mnoho později, na SLovensku mají dokonce v 11 letech, také bych teď tělo nezatěžovala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
18.5.15 14:04

Dobrý den, prosím o radu, čekám mimčo a chci se zeptat na doktorku někde na Doubravce v Plzni, je tam nějaká? a kdyžtak prosím o více info, díky :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
18.5.15 14:05

Doktorku myslím dětskou :) kde bych mohla zaregistrovat dítě než se narodí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Markéta Fe
18.5.15 14:30

Mám 2 kamarádky, které neholdují očkování a obě chodí s dětmi k MUDr. Forejtové (snad to jméno píši správně) na Doubravce. Zkus si ji vygooglit. Bližší info nemám, jen vím, že obě dvě kamarádky rozhodně nemají děti naočkované dle standardního očkovacího kalendáře, čili dohoda je s ní určitě možná, i co se týče alternativních vakcín, jako např. Pediacel.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek