Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Předně všem přeji krásný a úspěšný Nový rok 2013 a ať se naši prckové zdárně vyvíjí! ![]()
Chtěla bych se zeptat, co si myslíte o přítomnosti na ohňostroji (potažmo koncertě, kině atd.) v době těhotenství? Dnes jsem byla na novoročním ohňostroji s hudbou a prcek šíleně kopal (6 měsíc). Vzhledem k tomu, že vše trvalo jen 15 minut, zůstala jsem. Byly to však fakt velké rány. Může to plodu nějak ublížit? Stále mě v bříšku dost kope.
Já včera také byla na ohňostoji (25tt) a malej se ani nehnul, tak nevím
A že jsme stáli přímo vedle větnamců, co to pouštěli ![]()
@ncc1701 píše:
Mazej k doktorovi!! Takhle hazardovat…
vzala jsi mi to z úst.
@Happypett no ono to nemusí být nic, ale taky se může malému něco dít, pro klid bych zajela na pohotovost
Včera jsme byli doma a dívali se na ohňostroj jen z okna, běžně mimčo poskakuje v břiše a nic, ale dneska jdeme na náměstí odpoledne každý rok tam bývá ohňostroj, jsem ve 23tt.
@ncc1701 ![]()
@Happypett Prostě se jen malému hluk nelíbil, nic víc, určitě mu to neublíží ![]()
Ahoj! U mně taky to samé. Šílené kopal a pak ještě 2 hodiny v kusé se nechtěl uklidnit. Koukala jsem na dokument že oni se lekaji hlasitych zvuku. Snad to jinak neublizuje. ![]()
Ahoj předešlý Silvestr jsem s přítelem odpalovala rakety, byla jsem v 7 měsíci těhotenství, malý taky kopal jak šílený, 2× jsem byla v kině a v klídečku ![]()
Já chodila i na koncerty a malé se to evidentně líbilo…
@ncc1701 píše:
Mazej k doktorovi!! Takhle hazardovat…
@Happypett píše:
Předně všem přeji krásný a úspěšný Nový rok 2013 a ať se naši prckové zdárně vyvíjí!
Chtěla bych se zeptat, co si myslíte o přítomnosti na ohňostroji (potažmo koncertě, kině atd.) v době těhotenství? Dnes jsem byla na novoročním ohňostroji s hudbou a prcek šíleně kopal (6 měsíc). Vzhledem k tomu, že vše trvalo jen 15 minut, zůstala jsem. Byly to však fakt velké rány. Může to plodu nějak ublížit? Stále mě v bříšku dost kope.
No, uškodit to asi nemůže, ale asi je to pro miminko stres. Pamatuju si, že nejstarší mi takhle prokopal celý muzikál Dracula. vůbec se mu to nelíbilo. ![]()
Holky, děkuji za příspěvky. Zítra mám naplánovaného doktora, zeptám se ho na to a pak sem napíšu. Asi taky ze mne bude nadšený… Myslím, že se to prckovi nelíbilo a byl to stres a teď mi to dává dost najevo. Snad se nic jiného nestalo.
Jako nechci tě děsit, ve většině případů se asi nic nestane.Ale jedna moje známá, mmch pěkně švihlá a nezodpovědná, mimi bylo neplánované, byla cca v 7. měsíci na rockovém koncertě, dle jejího manžela ještě měla srandu z toho, jak při těch bubnech miminko sebou mlátilo.
No a den poté o něj přišla, zamotalo se a uškrtilo na pupeční šňůře.
Prý pravděpodobně to bylo tím i když 100 % odpověď jí samozřejmě nikdo nedá. Takže bych zbytečně neriskovala a nechala se prohlédnout. Tím nic nezkazíš a budeš mít klid.
Příspěvek upraven 01.01.13 v 13:20