Ohňostroj v těhotenství

31
1.1.13 12:50

Ohňostroj v těhotenství

Předně všem přeji krásný a úspěšný Nový rok 2013 a ať se naši prckové zdárně vyvíjí! :mavam:
Chtěla bych se zeptat, co si myslíte o přítomnosti na ohňostroji (potažmo koncertě, kině atd.) v době těhotenství? Dnes jsem byla na novoročním ohňostroji s hudbou a prcek šíleně kopal (6 měsíc). Vzhledem k tomu, že vše trvalo jen 15 minut, zůstala jsem. Byly to však fakt velké rány. Může to plodu nějak ublížit? Stále mě v bříšku dost kope.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Lindsay15
1.1.13 12:51

Já včera také byla na ohňostoji (25tt) a malej se ani nehnul, tak nevím :nevim: A že jsme stáli přímo vedle větnamců, co to pouštěli :roll:

• Citovat
  • Upravit
ncc1701
1.1.13 12:52

Mazej k doktorovi!! Takhle hazardovat…

• Citovat
  • Upravit
K.Black
1.1.13 12:54
@ncc1701 píše:

vzala jsi mi to z úst.

• Citovat
  • Upravit
12735
1.1.13 12:54

@Happypett no ono to nemusí být nic, ale taky se může malému něco dít, pro klid bych zajela na pohotovost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
1.1.13 12:55

Včera jsme byli doma a dívali se na ohňostroj jen z okna, běžně mimčo poskakuje v břiše a nic, ale dneska jdeme na náměstí odpoledne každý rok tam bývá ohňostroj, jsem ve 23tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6281

@ncc1701 :lol:
@Happypett Prostě se jen malému hluk nelíbil, nic víc, určitě mu to neublíží :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1463

Ahoj! U mně taky to samé. Šílené kopal a pak ještě 2 hodiny v kusé se nechtěl uklidnit. Koukala jsem na dokument že oni se lekaji hlasitych zvuku. Snad to jinak neublizuje. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
1.1.13 12:57

Mne se vzdycky malej lekal, kdyz jsem zapla mixer.

• Citovat
  • Upravit
1563
1.1.13 12:58

Ahoj předešlý Silvestr jsem s přítelem odpalovala rakety, byla jsem v 7 měsíci těhotenství, malý taky kopal jak šílený, 2× jsem byla v kině a v klídečku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1581
1.1.13 13:00

Já chodila i na koncerty a malé se to evidentně líbilo…

:D :D
@ncc1701 píše:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
1.1.13 13:01

Placenta je přímo propojená se zvukovodem… :roll:

• Citovat
  • Upravit
8071
1.1.13 13:02
@Happypett píše:
Předně všem přeji krásný a úspěšný Nový rok 2013 a ať se naši prckové zdárně vyvíjí! :mavam:
Chtěla bych se zeptat, co si myslíte o přítomnosti na ohňostroji (potažmo koncertě, kině atd.) v době těhotenství? Dnes jsem byla na novoročním ohňostroji s hudbou a prcek šíleně kopal (6 měsíc). Vzhledem k tomu, že vše trvalo jen 15 minut, zůstala jsem. Byly to však fakt velké rány. Může to plodu nějak ublížit? Stále mě v bříšku dost kope.

No, uškodit to asi nemůže, ale asi je to pro miminko stres. Pamatuju si, že nejstarší mi takhle prokopal celý muzikál Dracula. vůbec se mu to nelíbilo. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
1.1.13 13:07

Holky, děkuji za příspěvky. Zítra mám naplánovaného doktora, zeptám se ho na to a pak sem napíšu. Asi taky ze mne bude nadšený… Myslím, že se to prckovi nelíbilo a byl to stres a teď mi to dává dost najevo. Snad se nic jiného nestalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1183
1.1.13 13:19

Jako nechci tě děsit, ve většině případů se asi nic nestane.Ale jedna moje známá, mmch pěkně švihlá a nezodpovědná, mimi bylo neplánované, byla cca v 7. měsíci na rockovém koncertě, dle jejího manžela ještě měla srandu z toho, jak při těch bubnech miminko sebou mlátilo. :cert: No a den poté o něj přišla, zamotalo se a uškrtilo na pupeční šňůře. :( Prý pravděpodobně to bylo tím i když 100 % odpověď jí samozřejmě nikdo nedá. Takže bych zbytečně neriskovala a nechala se prohlédnout. Tím nic nezkazíš a budeš mít klid.

Příspěvek upraven 01.01.13 v 13:20

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky