Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
much, jak si sa rozhodla? mne pridu tie ohradky strasne male, v podstate su to postielky s inym tvarom…mne maly uz cez den v postielke nechce byt, a to mam dolu cestovnu a hore spaciu, klasicku, drevennu…
much, jak si sa rozhodla? mne pridu tie ohradky strasne male, v podstate su to postielky s inym tvarom…mne maly uz cez den v postielke nechce byt, a to mam dolu cestovnu a hore spaciu, klasicku, drevennu…
Ohrádku jsme neměli a mít nebudem, neb máme dveře, ty se dají zavírat, takže když budu potřebovat jít na WC, tak buť půjde prťouch se mnou, nebo ho prostě na minutku zavřu v jídelně, kde se mu nemůže nic stát, ale spíš půjde se mnou, stejně jako chodili jeho brášci. A když nebudou kluci ve školce, tak už se o osud plazivce vůbec nebojím, neb Honzík je takový bonzák, že ho prostě ohlídá. Teď mi pomáhal před vánocama vychytávat Tomíkovi loužičky a osvědčil se na jedničku.
Ahoj holky, díky za názory, ještě nejsem úplně rozhodnutá, chtěla jsem původně koupit co největší dřevěnou a prsknout ji do obýváku jako velké bezpečné hrací centrum - největší jsem ale našla 180×180, což zase tolik není - takže asi zabezpečíme obývák i pokojík a jako detenční zařízení koupím nějakou skládací menší, která by se dala využít na cesty, docela se mi líbí tato:
http://www.babyportal.cz/…on-vzor-2009
(ale je hodně malá) nebo tato http://www.kasa.cz/…y/cam-q-box/#… (o trošku větší)
… někde jsem zahlédla, že hraje roli barva té síťky - nebo to bylo jen u cestovních postýlek? prý z nějakého důvodu je lepší tmavá síťka než světlá - ale proč?
Síťka je lepší tmavá, líp se přes ni kouká jak tobě tak miminku. My máme na cestovní postýlce bílou a je to fakt horší.
U obou kluků jsme to zvládli bez ohrádky a to jsou oba hodně aktivní. Byt jsme zabezpečili tak, aby se tam mohli svobodně pohybovat i bez stálého dozoru. Na WC a otevřít dveře jsem ho brala případně s sebou, při vaření mi asistovali v kuchyni.
Martina