Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Chtěla bych se zeptat jak vaše děti zvládali vloni vánoční stromeček? Naše dcera (21 měsíců) je dost divoká, tak mám o stromek celkem obavu. Myslíte že je potřeba ohrádka kolem stromku? Vloni byla Natálka malá, takže to nebyl až takový problém, ale letos už si umí postavit hlavu, tak mám strach, aby stromek na sebe třeba nezhodila…
Když byli kluci malí,dávali jsme stromek na stolek a ten do rohu za rohovou sedačku,tu jsme trochu povystrčili,takže nedosáhli.Do ohrádky jsme ho dát nemohli,v ohrádce byl stolek s televizí a CD…děti nikdy…
![]()
jestli je divoká ohrádka jí nezastaví
nebo by to musela být velká ohrada
my budeme zdobit stromeček jen od shora do půlky aby netrhal dolů ozdobičky
a si ho i přivážeme provazama k oknům, máme ho vždy v roku u oken… A svíčky na něj nedáváme… no bude to veselé ![]()
![]()
To je hezký. Mám pocit, že bychom potřebovali dát do ohrádky taky téměř vše. Nejraději bych se tam taky občas schovala
Jsem zvědavá jak to proběhne, protože mám pocit, že aktivnější a divočejší dítě než je to naše jsem snad nepotkala. Ale snad zapůsobí autorita a bude to Ok ![]()
No my když jsme byli malí tak naši stromeček přivazovali, aby na nás nespadl. Ale já to letos budu řešit tak, že ho dám do rohu a před něj postavím křesla, aby se malý k němu nedostal.
Ano,to jsem zapomněla ,byl přivázaný na 3 místech silonem a upevněný k oknu,stěně a polici,kdyyby se k němu dostali
.Jednou za něj tahali,chtěli sundat nějakou ozdobu a nespadl,vydržel ![]()
dianda píše:
Ano,to jsem zapomněla ,byl přivázaný na 3 místech silonem a upevněný k oknu,stěně a polici,kdyyby se k němu dostali.Jednou za něj tahali,chtěli sundat nějakou ozdobu a nespadl,vydržel
Děkuji za tip. To určitě využiju ![]()
My máme 22 měsíců, na vánoce nám budou dva. Už loni to bylo veselé, tak snad letos stromek taky přežije ![]()
mnooo, na tom už myslím nějakou dobu.
Moje dítě je šílenec a děsně divoká, pořád jí odněkud sundavám, odněkud vytahuju ![]()
Asi ta ohrádka
My jedny vánoce stromeček v ohrádce měli. Byla taková větší - domácí výroba a stačily nám jen dva díly, spojené v roh, Byla pevná a měla dobrou stabilitu. Stromeček byl taky v rohu tak to bylo dostačující. Jen kočka to vzala jako výzvu ![]()
To jsem ráda, že se u někoho osvědčila. Vážně nad ní taky uvažuju. Buď že bychom ji objednali nebo vyrobili z dílů z normální dětské dřevěné ohrádky, co máme už složenou ![]()
A co treba koupit mensi stromecek a dat ho nekam na komodu nebo jine vyvysene misto, kam prtouskove nedosahnou?
My meli minuly rok malickej, jenom metrovej a meli sme ho primo na jidelnim stole u zdi. Nic se mu nestalo, malej je celkem klidne ditko, tento rok se o nej uz ale trosicku bojim. ![]()
ziza1108 píše:
To jsem ráda, že se u někoho osvědčila. Vážně nad ní taky uvažuju. Buď že bychom ji objednali nebo vyrobili z dílů z normální dětské dřevěné ohrádky, co máme už složenou
My to právě měli z normální dětské dřevěné ohrádky, akorát ji dělal otec a byla trošku větší ![]()
Tak loni měl malý rok a už to bylo divoké, protože mi chodil od 10 měsíců, takže letos to samé jako loni- máme na zdi skobičku, kde ten stromek uvazujeme. . Na stůl bych teda nedávala, nikdy člověk neví, jak se to dítě vyškrábe a zatáhne za nějaký řetěz nebo tak..
Když se stromek dá pryč tak na skobě mám pověsenou dekoraci.
Loni to klaplo i když se mi snažil strhávat ozdoby a také jednou zavrávoral, ale stromek se držel, když byl přivázaný ![]()
Tak jste mě donutili se nad tímhle zamyslet a my asi taky budeme mít menší stromek na stolečku. On Vítek docela poslechne, ale znáte to 3× poslechne a po 4 stromek poletí.