Samolepící obrázky na stěnu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Ivi
1839
22.11.10 14:52

Samolepící obrázky na stěnu

Ahoj,

chtěla jsem dětem vyzdobit pokojíček nějakými obrázky, buď typu „home-decor“ (velký arch) nebo nějakou samolepící bordurou. Prodavač v obchodě mi ale řekl, že to prý na stěně nebude držet. Že je to na hladké plochy jako nábytek, dlaždičky atd.
Zkoušel jste to někdo?
Máme doma sádrokarton…

A když už jsme u toho, nemáte typ na nějaké levnější samolepky? Dát 500 Kč za jeden arch, to mi přijde dost. :think:

Díky moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3627
22.11.10 14:57

Máme nalepenou borduru v dětském pokoji a nějaké ornamenty a kvítečka v ložnici a drží to na sádrokartonu, vymalovaném primalexem naprosto normálně, jde to sundat a nalepit znovu, už nevím, jak se jmenovali webovky, ale bylo to z Bystřice nad Pernštejnem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21483
22.11.10 14:57

mám ozdobenou stěnu u Klárky i u nás v ložnioci. prodavač kecal, protože to na stěně drží krásně. klárce jsem objednávala dekorace z malvik.cz. zkus is zagooglovat na dětské dekorace. na netu toho jsou tuny. ale většinou se pod 400 za arch nedostaneš. a pokud ano, tak to jsou malé rozměry…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4051
22.11.10 14:59

Ja klukovi vyzdobila pokojicek krteckem. Samolepky na velkym archu. Za 3 jsem dala 1200,– i s dopravou ppl. Mame standartni omitky a vymalovano. Drzi. Zatim na ne nesaha. Jakmile je ale bude chtit sundat pujde to a vezme si to s sebou i omitku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535
22.11.10 15:00

Zkusila jsem více nálepek na zeď i ty levnější z obchoďáků a drží to na stěně, skříních, prostě na všem a to jsem to několikrát přelepovala. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xzuzkax
22.11.10 15:11

Pokud máš sádrokarton, tak bych se toho nebála. Určitě to držet bude.

• Citovat
  • Upravit
4486
22.11.10 15:27

Máme samolepky na omítce natřené primalexem (takže je to taková ta „krupička“) a drží normálně, jdou i přelepit na jiné místo. Stály 100 v kamenném obchodě a je to jeden obrázek tak 50 cm a 4 drobné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7870
22.11.10 15:32

tak já jsem kupovala na Cibulovém trhu, samolepící obrázky na zed, stáli 70kč, podotýkam, že jsou dost veliký a drží pohodě. Máme normální zděnou zeď. Ale je pravda, že když se netrefíš rovně na poprvý, jako já, a odlepíš a přilepíš znova, tak už to má tendenci se odlepovat. Já to na pár místech přilepila oboustrannou lepící páskou a už se to ani nehne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
726
22.11.10 17:55

Zkus kouknout na www.lepeeto.cz, nedávno jsem si něco objednávala,jsou to krásný dětský motivy,taky dost drahý,ale na zdi to drží krásně.. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
535
22.11.10 21:47

Zalezi na tom, co to bylo za samolepky. Prodavac ti kecat nemusel. Ne kazde samolepky drzi na zdi. Vetsina ale ano. Co se tyce ceny, daji se koupit i za par korun, ale pocitej s tim, ze se ti to musi povest napoprve a samolepky pak nemusi pri dalsim pokusu tak dobre drzet. Navic pri sundavani pujde mozna dolu i barva.

Do detskeho pokoje by to asi chtelo neco kvalitnejsiho aby to vydrzelo i pripadne pokusy o sundani detmi, kor pokud budou samolepky v mistech kde se dite o ne muze pri hre otrit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ivi
1839
23.11.10 14:13

Tak díky moc za uklidnění, půjdu do toho. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...