Jak máte vymalovanou kuchyň?

• Fotoalbum (17)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1175
20.11.10 21:10

Jak máte vymalovanou kuchyň?

Holky chci se vás zeptak jak máte vymalovanou kuchyň, my se rozhodli že bude oranžová, ale nakonec je bílá, a jsem pěkně zklamaná. Každej kdo přišel na návštěvu, nám to rozmlouval, že se oranžová do kuchyně nehodí a manža se toho chytil a prostě je bílá. Je fakt, že vypadá větší a taková čistá, zářivá, ale já prostě chtěla barevnou :oops: :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3307
20.11.10 21:14

Bíle jako celý barák.K ní se hodí každé doplňky.Máme kamaráda-malíře a ten říká že se bílá hodně vrací.Ale mě se i líbí,barák je čistý,světlý a fleky se dobře zatřou. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6555
20.11.10 21:16

Mám světlounce žlutou, takovou tu vyblitou…Hodí se totiž ideálně k dřevěné lince a podlaze a navíc se mi na ní vyjímá můj oblíbený styl dekorace - stará reklama (takové ty staré Coca coly reklamy, francouzskejch kavárniček atd…)
Tady foto (ale je tam chaos, nebyl ještě dodělanej byt tenkrát :-) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VERONIKA
20.11.10 21:16

Ahojky, to je škoda, že jste do oranžové nakonec nešli :-?
My už jsme ve druhém baráčku a zase máme kuchyň vymalovanou na oranžovo! Původně jsme měli hodně sytou oranžovou, teď jsem si dala o něco světlejší a není to tak pěkné :zed: za chvíli budeme malovat takže s oranžovou zase přitvrdím a půjdu do krásné syté oranžové :potlesk: :palec:

• Citovat
  • Upravit
3870
20.11.10 21:18

Bílou a jsem ráda, je to klasika. Když kolikrát vidím ty barevný monstra, jdou mi oči kolem. Ale je to moderní, tak proč ne? Ale taky razím heslo, že ne všechno moderní je hezké. Za mě bílou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
20.11.10 21:23

Bude nejspíš bílá.Oranžovej mám obývák,chodbu a vše a je mi z ní už blbě.Když přijdu k někomu kdo má bílé stěny tak moje oči uplně zažívaj blaho :lol:
Budu mít ale bílou lesk. kuchyn,tak nějakou stěnu asi udělám světle hnědou proto že linka bude takovej tan bambus(centimetrové proužky hnědých barev)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
20.11.10 21:25

my máme kuchyň žlutou a nám naopak malíř říkal že se bílou dělají jen maštale...... :nevim: ale je fakt že když se něco odře nebo opatlá tak bílá v pohodě ale barevná udělá barevný flek.....prý by kuchyň měla být oranžová,červená nebo žlutá,že prý tyto barvy podporují chuť k jídlu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
20.11.10 21:27
Dana27 píše:
Bílou a jsem ráda, je to klasika. Když kolikrát vidím ty barevný monstra, jdou mi oči kolem. Ale je to moderní, tak proč ne? Ale taky razím heslo, že ne všechno moderní je hezké. Za mě bílou.

Tak už jsem se trochu uklidnila, asi jí bílou teda necháme a časem uvidíme…

Holky děkuji moc za vaše odpovědi :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
20.11.10 21:27

a k tomu co je moderní tak poslední hit je jen bílá barva popřípadě s ornamentem nebo s tapetou nebo pruhem :palec:
Sleduju to už poslední 3 měsíce co plánuju do nového domu,takže moderní jsi,ba co nejmodernější :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13114
20.11.10 21:28

Máme bílou lesklou a stěna je červená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
20.11.10 21:28

sary a jakou máš kuchyn?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
20.11.10 21:29
Kamča.dalmatinka píše:
a k tomu co je moderní tak poslední hit je jen bílá barva popřípadě s ornamentem nebo s tapetou nebo pruhem :palec:
Sleduju to už poslední 3 měsíce co plánuju do nového domu,takže moderní jsi,ba co nejmodernější :palec:

To jsem ráda :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
20.11.10 21:32

Pokud máš jednobarevnou kuchyn co hodit na jednu zed třeba nad jídelní stul něco extra moderního jako tapetku s nějakou barvičkou?
Já jsem teda zastáncem nebo se mi líbí extra moderní a až by se dalo říci steilní prostředí co nejmín nábytku a co největší lesk :lol: ,takže pro někoho muj budoucí dum bude jak z marzu :lol: ,ale už se těšim až někam hodin nějakou tu tapetku či aplikaci na zeď,třeba se mi líbí takové ty kruhy co se protínaj atd..
Navíc na bílou stěnu se lépe vybere nějakej pěknej barevnej obraz a zase máš barvičku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jjelena
20.11.10 21:38

Ahoj, taky toted akutně řešíme…celý barák. Před rokem a půl, když jsme podepsali smlouvu na stavbu, tak jsem měla představu barevných stěn, ale jak se pomalu sen stává skutečností, padlo definitivní rozhodnutí na bílou barvu a barevné doplnky… do celýho bvaráku vč. kuchyně. V obýváku budeme mít červenou rohovou sedačku a za ní červenobílou tapetu.. trochu retro, jen na 1 stěně. Barevně vymalujeme asi jen dětský pokoje

• Citovat
  • Upravit
3870
20.11.10 21:41

Kamčo, já byla vždycky proti lesklému nábytku a teď, okamžitě bych vybourala hnědou klasickou kuchyň a flákla tam pěknou bílou lesklou linku. Jé, ale otázka je, kdy by mě zase omrzela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný