Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Budeme rekonstruovat byt a zvažujeme,kam dát dětský pokoj. Budu ráda za vaše názory a postřehy
Naše úvahy jsou takové:
1 – Pokoj č. 1 dětský – PRO: Je větší, lépe se rozloží postele(v rohu) bude čtvercová hrací plocha, nebude je rušit koupelna, kuchyň – budou blízko obýváku, když bude návštěva (možná nebudou tahat hračky k nám)
PROTI: blízkost obýváku- by je mohla přes dveře rušit TV.Daleko koupelna, kuchyň-daleko ke mně přes den….balkon-dveře se sice dají zamknout,ale…
2 – Pokoj č.2 dětský – PRO: blízko kuchyně(ke mně přes den), šatna, případně později pracovna –větší prostor pro hraní, nemusí mít tolik skříní…..blízkou koupelna-pohodlné
PROTI – koupelna a kuchyň by je v noci taky mohly rušit…postele jsou dát jen podél stěny k obýváku, takže hrací plocha bude nudle…..daleko do obýváku….
Asi na d tím moc přemýšlím,ale nechceme stěhovat za pár let, tak zvažuju.kde by to bylo lepší pro nás i pro ně
kde vaše děti dělají úkoly? Kde si hrají?…Budu ráda za zkušenosti a postřehy….
Je mi jasné,že budou tam, kde budu já….. ![]()
Klukům je budou 4 a 1 rok ![]()
Osobne bych dala pokoj c1 jako detsky. Prijde mi tam nejvetsi klid.
Taky mi přijde pokoj číslo 1 lepší, až na ten BALKON. Asi bych se bála, že tam dítě bude chodit samo a stane se bůhví co.
Jinak moje dítě si hraje většinou v obýváku, nijak jí nevyháníme, taky bych nechtěla být pořád sama ve svém pokoji. I když nepochybuju, že v pubertě bude ráda sama.:.)
Já bych 1 nedala kvůli balkonu a 2 kvůli vchodu do šatny.Nešlo by pokoj 2 probourat s kuchyní a jako dětský pokj dát obývák? No ale to by zasbylo průchozí… tak jsem neporadila, promin ![]()
Za mě pokoj č.1. Klid od běžného ruchu domácnosti (kuchyň, záchod, koupelna). V době kdy budete mít návštěvu, třeba i s dětma, tak si vaše i cizí děti mohou hrát společně v pokojíčku a máte je pod dozorem, vzhoedem k tomu že tam jsou dveře. Dohled v pokoji 2 by byl obtížnější. A hraní přes den, nevím jak je to u vás, ale já mám Anežku věčně za pr… a hraje si tam kde jsem já.
Ahoj
.
Asi bych taky dala přednost pokoji 1, ale balkon by mi tam vadil. Jednak kvůli jejich bezpečnosti, ale i kvůli tomu, že já třeba na balkon hodně často chodím (věším prádlo třeba), a tak bych musela přes pokoj. Taky by záleželo na tom, jak moc by je rušil hluk z koupelny. Anežka má pokojíček vedle koupelny
. U pokoje 2 by mi taky vadilo, že by do něj musely přes kuchyň.
Chápu, že ten druhý pokoj pak bude vaše ložnice? Ta mi přijde lepší mít ji blíž k obýváku
.
Ja bych jako detsky udelala dvojku.
Kvuli balkonu, kvuli tomu, ze vecer z obyvaku deti nebude rusit TV, ze pri vareni a pres den je budu mit pod dohledem (my v obyvaku pres den skoro nejsme) a nebudou mi hracky tahat po byte - skrz dvere na me uvidi a budou si hrat v pokojiku.
Zas jako dospelak bych ale rada mela satnu. ![]()
Ja bych dala pokoj č.1 jako ložnici a pokoj č.2 jako detsky pokoj
Dětský pokoj bych dala 2. Hlavně na to hlídání přes den. Jen bych ho možná zkusila propojit i s obývákem, zase pro přehled večer u TV.
TV děti nejspíš rušit nebude, zvyknou si brzo.
Tak já bych to překopala celé.Přijde mi to uplně nesmyslně rozložené.Proč kuchyn vedle koupelny?
Obývák daleko od kuchyně
šatna daleko od ložnic.Jde to ještě překopat? ![]()
Pokud né tak bych teda zvolila dvojku i když jednička by byla lepší,ale zase na balkoně jsi často.
Fakt teda nic moc rozvržení
To je dum nebo byt?
A já bych aspon přehodila obývák s pokojem dva a s obýváku bych udělala děcák
Jako dětský pokoj bych dala dvojku hlavně kvůli balkonu…taky nevím jak vaše děti ale třeba když budou mkít v noci žízen nebudou muset přes celý byt nebo když budou potřebovat do koupelny ![]()
No me se to celkový rozvrzeni taky moc nelibi,hlavne proto,ze ta kuchyn je uplne mimo obyvak a ja mam radsi,kdyz je to bud spojeny,nebo aspon jsou mezi tim jen jedny dvere.A vchod do koupelny z kuchyne,to je taky takovy divny…